
«Βόμβα» με Γκουαρντιόλα: Ποια εθνική ομάδα τον θέλει στον πάγκο της
«Βόμβα» μεγατόνων με τον Πεπ Γκουαρντιόλα θέλει να πυροδοτήσει μια εθνική ομάδα μετά το Μουντιάλ του Κατάρ.
Το μεγάλο… μπαμ με τον Πεπ Γκουαρντιόλα θέλει να κάνει η εθνική Βραζιλίας!
Ο Τίτε δεν θα συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία της «Σελεσάο» μετά το Μουντιάλ του Κατάρ, με τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας να κυνηγούν το… κόλπο με τον Καταλανό κόουτς.
Το θέμα με τον Πεπ το έφερε στην επιφάνεια η Marca. Συγκεκριμένα, οι Ισπανοί αναφέρουν πως ο νέος (από τα τέλη του περασμένου Μαρτίου) πρόεδρος της βραζιλιάνικης ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Εντνάλντο Ροντρίγκες, θέλει να δώσει τα κλειδιά της παρέας του Νεϊμάρ στον κόουτς της Μάντσεστερ Σίτι.
Οι άνθρωποι της Βραζιλίας έχουν ήδη ξεκινήσει το «ψηστήρι», προσεγγίζοντας τον αδερφό και εκπρόσωπο του Πεπ, προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας τους στο άμεσο μέλλον.
Η Βραζιλία φέρεται να κατέθεσε πρόταση τεσσάρων χρόνων (μέχρι το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026) στον 51χρονο προπονητή με ετήσιες απολαβές ύψους 12 εκατ. ευρώ..
Θυμίζουμε, πως το συμβόλαιο του Γκουαρντιόλα με τους Πολίτες του Μάντσεστερ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023.
?? ¡Brasil se lanza a por Pep! ??
https://t.co/IFneMEWC6U Informa @MarioCortegana— MARCA (@marca) April 7, 2022
- ΕΝΦΙΑ: Τι αλλάζει στον υπολογισμό του φόρου από το 2027
- Ο Ολυμπιακός κληρώθηκε με τη Ναϊμέγκεν στον 3ο προκριματικό του Champions League
- Τουρκία και ψευδοκράτος γιορτάζουν τα 52 χρόνια της εισβολής – Επιμένουν στο αφήγημα της «ειρηνευτικής επιχείρησης»
- «Αυτή η ομάδα κατακτά ξανά τις καρδιές του κόσμου» – Χαβιέ Μπαρδέμ και βασιλιάς Φελίπε στο Μουντιάλ
- Ο Δήμαρχος Σαλαμίνας ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Αθηναίων
- Θεσσαλονίκη: Τέταρτη προφυλάκιση για τη φονική επίθεση με γκαζάκια στο σπίτι της οικογένειας Νέστορα

