
Σκάνδαλο στο «Ντε Κάιπ»: Μέτρησε γκολ – οφσάιντ για τη Σλάβια (vid)
Δεν υπάρχει VAR στο Europa Conference League και η Σλάβια ισοφάρισε στο παιχνίδι με τη Φέγενορντ χάρη σε γκολ το οποίο ήταν ξεκάθαρα οφσάιντ.
Απίθανα πράγματα στο παιχνίδι της Φέγενορντ με τη Σλάβια Πράγας, το οποίο ζευγαρώνει μάλιστα με το Μαρσέιγ – ΠΑΟΚ ενώ έχει και μεγάλο ενδιαφέρον για τη «μάχη» Ελλάδας – Τσεχίας με φόντο τη 15η θέση της UEFA.
Λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους και συγκεκριμένα στο 40ο λεπτό, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 1-1 με γκολ που χρεώθηκε στον Ολαγίνκα.
Την ώρα που κάνει όμως το σουτ ο αρχηγός της Σλάβια, μπροστά στη γραμμή είναι ο εκτεθειμένος Λίνσεν ο οποίος κάνει κίνηση προς την μπάλα, ενώ φαίνεται και να τη βρίσκει. Και μόνο που έκανε κίνηση όμως, το γκολ θα έπρεπε να έχει ακυρωθεί αφού ήταν ξεκάθαρα σε θέση οφσάιντ.
VAR δεν υπάρχει στο Europa Conference League ωστόσο, και παρά τις έξαλλες διαμαρτυρίες των Ολλανδών, ο διαιτητής μέτρησε κανονικά το γκολ κι έγινε το 1-1.
Δείτε τη φάση:
- Τέλος ο Ροσενιόρ από την Τσέλσι μετά από τέσσερις μήνες (pic)
- Κρήτη: Την σκότωσε με μια σφαίρα στο κεφάλι – Σε ραντεβού θανάτου παρασύρθηκε η 43χρονη που δεν πρόλαβε να αντιδράσει
- Ολυμπιακός – Νόβι Μπέογκραντ 16-15: Μεγάλη νίκη και πλέον όλα είναι στο χέρι του
- ΕΕ: Σχεδιάζει «προσωρινή» μείωση φόρων στην ηλεκτρική ενέργεια για να προστατεύσει τα νοικοκυριά
- Στη μέγγενη ο Αλ Θάνι: Διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον πρώην ισχυρό άνδρα της Μάλαγα
- Ρωσία και Ουκρανία θέλουν να αναθερμάνουν τις συνομιλίες με διαμεσολαβητή τις ΗΠΑ



