Νέα ένταση με οπαδούς του ΠΑΟΚ και της Μαρσέιγ στο κέντρο της Μασσαλίας
Λίγες ώρες πριν τη σέντρα του ΠΑΟΚ – Μαρσέιγ (7/4, 22:00), οι φίλαθλοι του Δικεφάλου μαζεύτηκαν στο κέντρο της Μασσαλίας και προέκυψαν νέες στιγμές έντασεις με οπαδούς της γαλλικής ομάδας.
Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τη Μαρσέιγ απόψε (22:00) στο «Βελοντρόμ» για την προημιτελική φάση του Europa Conference League και λίγες ώρες πριν τη σέντρα οι 3.300 φίλοι του Δικεφάλου που έχουν ταξιδέψει στη Γαλλία, έχουν αρχίσει να μαζεύονται εν όψει της μεγάλης βραδιάς.
Συγκεκριμένα, σημείο συνάντησης είναι η πλατεία απέναντι από το λιμάνι της πόλης και όσο περνάει η ώρα συγκεντρώνονται όλο και πιο πολλοί, διασχίζοντας κεντρικούς δρόμους της Μασσαλίας. Εκεί που ήταν οι φίλοι του ΠΑΟΚ όμως, εμφανίστηκαν οπαδοί της γαλλικής ομάδας και ακολούθησαν κάποιες νέες στιγμές έντασης.
Η αστυνομία επενέβη και πάλι και το επεισόδιο έληξε πριν προλάβει να… φουντώσει η φωτιά.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Έξι χρόνια μετά το Κύπελλο του 2020, η τρομερή φέτος Ρεάλ Σοσιεδάδ νίκησε την Ατλέτικο Μαδρίτης στη διαδικασία των πέναλτι σε έναν καταπληκτικό τελικό στη Σεβίλλη και σήκωσε το τρίτο Copa del Rey της ιστορίας της.
Η Ρόμα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Αταλάντα, παρέμεινε 6η και ισοβαθμεί με την 5η Κόμο, όμως δεν εκμεταλεύτηκε την ήττα της. Οι γηπεδούχοι κράτησαν τους φιλοξενούμενους στο -4.