Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
29η Agrotica: Στις 20-23/10 ραντεβού στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης

29η Agrotica: Στις 20-23/10 ραντεβού στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης

Σε πολύ υψηλά επίπεδα οι εκθεσιακές συμμετοχές

Μία από τις μεγαλύτερες εκθεσιακές διοργανώσεις του αγροτικού κλάδου στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, η Διεθνής Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων, Agrotica, πραγματοποιείται από τις 20-23 Οκτωβρίου 2022 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Η Agrotica καταγράφει ήδη αυξημένο ενδιαφέρον από εκθέτες και εμπορικούς επισκέπτες, ενώ έχει σχεδόν καλυφθεί το σύνολο των διαθέσιμων εκθεσιακών εγκαταστάσεων.

Η χρονική συγκυρία είναι κρίσιμη για την ανάπτυξη και εκσυγχρονισμό των γεωργικών εκμεταλλεύσεων, καθώς από τον Σεπτέμβριο και μετά αναμένεται η προκήρυξη των νέων Σχεδίων Βελτίωσης.

Στην Έκθεση θα συμμετάσχουν οι σημαντικότερες επιχειρήσεις και φορείς του κλάδου από όλο το φάσμα της αγροτικής επιχειρηματικότητας.

Η Agrotica φιλοξενεί πολλές δεκάδες χιλιάδες αγροτών από όλη την Ελλάδα και την ευρύτερη γεωγραφική περιοχή, αποτελώντας ένα hub για την αγροτική τεχνολογία και καινοτομία.

H Agrotica πραγματοποιείται με τη στήριξη του Συνδέσμου Αντιπροσώπων Μηχανημάτων (ΣΕΑΜ), της Ένωσης Κατασκευαστών Γεωργικών Μηχανημάτων Ελλάδος (ΕΚΑΓΕΜ) και του Συνδέσμου Παραγωγών και Εμπόρων Λιπασμάτων (ΣΠΕΛ).

Η Έκθεση θα πραγματοποιηθεί με απόλυτη ασφάλεια και εναρμόνιση με τα επιδημιολογικά και υγειονομικά δεδομένα που θα ισχύουν την περίοδο διοργάνωσης της.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024