Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Lamborghini Aventador Ultimae: Τελευταία παράσταση

Lamborghini Aventador Ultimae: Τελευταία παράσταση

H ιταλική φίρμα ανακοίνωσε ότι θα διαθέσει μέσω πλειστηριασμού το τελευταίο αντίτυπο της Aventador Ultimae, φροντίζοντας να αποχαιρετήσει την τελευταία έκδοση του V12 μοντέλου, δημιουργώντας παράλληλο ένα NFT ψηφιακό alter ego της το οποίο θα παραδοθεί στον ιδιοκτήτη της

Τέλος εποχής για την Lamborghini Aventador που σύντομα θα περάσει στην ιστορία ως το τελευταίο V12 hypercar της ιταλικής φίρμας χωρίς υβριδική τεχνολογία, καθώς η έκδοση Ultimae, η τελευταία έκδοση του μοντέλου συμπλήρωσε το προβλεπόμενο τιράζ παραγωγής που περιλάμβανε 350 coupe και 250 roadster παραλλαγές αμαξώματος.

Για να τιμήσει την περίσταση η φίρμα από την Μπολόνια αποφάσισε να διαθέσει μέσω πλειστηριασμού το… ultimo αντίτυπο της Avantador Ultimae χαρίζοντας σε εκείνο που θα επικρατήσει στη διαδικασία ένα NFT της έκδοσης σε… ψηφιακή κλίμακα 1:1 το οποίο υπογράφουν οι Steve Aoki και Krista Kim. Ο μελλοντικός ιδιοκτήτης της έκδοσης θα έχει επίσης την ευκαιρία να μιλήσει online με τους σχεδιαστές του NFT αλλά και να περιηγηθεί ιδιωτικά στο μουσείο της Lamborghini.

Για την ιστορία, σε ό,τι αφορά την ταυτότητα της τελευταίας έκδοσης της Aventador, θα πρόκειται για την coupe έκδοση αμαξώματος με ντεγκραντέ φινίρισμα που αναλόγως το φως, δίνει την αίσθηση μπλε ή μαύρου.

Όπως έχει ήδη διευκρινίσει η ιταλική φίρμα, η Aventador Ultimae θα είναι το τελευταίο της μοντέλο με V12 κινητήρα χωρίς ηλεκτρική τεχνολογία, σηματοδοτώντας το τέλος μιας ολόκληρης εποχής για την ιταλική φίρμα. Ο διάδοχός της, όπως εξίσου έχει επιβεβαιώσει η Lamborghini θα εφοδιάζεται επίσης με V12 κινητήρα, ωστόσο αυτός θα συνδυάζεται με ηλεκτρικό μοτέρ και μπαταρία.

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι με δεδομένο ότι 15 αντίτυπα της Lamborghini Aventador Ultimae βυθίστηκαν μαζί με το Felicity Ace, η ιταλική φίρμα επανεκκίνησε την παραγωγή δίνοντας έτσι μια απροσδόκητη παράταση στην διαδικασία. Όταν ολοκληρωθούν, θα κατασκευάσει το τελευταίο αντίτυπο της Ultimae το οποίο και θα πλειστηριαστεί.

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024