Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τουρκία: Συγκλονίζει η εγκατάλειψη μωρού από τη μητέρα του

Τουρκία: Συγκλονίζει η εγκατάλειψη μωρού από τη μητέρα του

Παρότι το μωρό και βρέθηκε πριν καταλήξει, και η υγεία του παρουσίασε βελτίωση, ξαφνικά επιδεινώθηκε ραγδαία με αποτέλεσμα να πεθάνει

Συγκλονισμένη είναι η Τουρκία με την σκληρότητα μιας μάνας, η οποία παράτησε το μωρό της για να πεθάνει, και δυστυχώς, το σατανικό της σχέδιο ευοδώθηκε παρότι το μωράκι βρέθηκε και έδειχνε να ξεπερνά τα προβλήματά του.

Μια νεαρή γυναίκα, η οποία καταγράφηκε από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης να κυκλοφορεί με μία βαλίτσα-τρόλεϊ στην οποία -όπως αποδείχθηκε- βρισκόταν το μωράκι της, πήγε σε ερημική τοποθεσία και πέταξε κυριολεκτικά το παιδάκι σε ένα οικόπεδο.

Για καλή του τύχη, εντοπίστηκε από διερχόμενους, και παρότι είχαν περάσει πολλές ώρες, βρισκόταν εν ζωή μεν, σε κακή κατάσταση δε.

Το μωρό διακομίσθηκε σε νοσοκομείο κι έδειχνε να ξεπερνά τον κίνδυνο, σκορπίζοντας τον ενθουσιασμό στο ιατρονοσηλευτικό προσωπικό και περισσότερο απ’ όλους σε μία διασώστρια, η οποία όχι μόνο ήθελε να υιοθετήσει το μωρό, αλλά το θήλαζε κιόλας, προκαλώντας την συγκίνηση της κοινής γνώμης.

Δυστυχώς, η μοίρα του, ήταν προδιαγεγραμμένη. Παρότι το μωρό και βρέθηκε πριν καταλήξει, και η υγεία του παρουσίασε βελτίωση, ξαφνικά επιδεινώθηκε ραγδαία με αποτέλεσμα να πεθάνει βυθίζοντας στο πένθος την κοπέλα που ήθελε να το κρατήσει και να το μεγαλώσει, όσο και στην κοινή γνώμη που είδε άλλο ένα παιδί να πεθαίνει απόρροια της κτηνώδους συμπεριφοράς των γονιών του.

Οσο για τη μητέρα, συνελήφθη και θα φυλακιστεί.

Δείτε το βίντεο

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024