
Πόλεμος στην Ουκρανία: Τρεις νεκροί από ρωσικά πυρά στην Μπαλακλίγια
«Οι ρωσικές δυνάμεις εξαπέλυσαν «επίθεση με οβίδες πυροβολικού εναντίον κατοικημένης περιοχής»
Το ρωσικό πυροβολικό εξαπέλυσε σήμερα, Τετάρτη, επίθεση κατά της Μπαλακλίγια, κοντά στο Χάρκοβο, με αποτέλεσμα τρεις άνθρωποι να βρουν τον θάνατο, σύμφωνα με ανάρτηση του γραφείου της τοπικής Εισαγγελίας στο telegram.
Όπως αναφέρει, το Ukrinform οι ρωσικές δυνάμεις εξαπέλυσαν «επίθεση με οβίδες πυροβολικού εναντίον κατοικημένης περιοχής», με αποτέλεσμα τρεις άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους και σπίτια να υποστούν ζημιές.
Τρεις νεκροί
«Σύμφωνα με την έρευνα, στις 6 Απριλίου 2022, οι στρατιώτες των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων πραγματοποίησαν βολές από πυροβολικό σε κτίρια κατοικιών στην Μπαλάκλια, στην περιοχή Izium. Ως αποτέλεσμα, κατοικίες καταστράφηκαν μερικώς. Τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν από βομβαρδισμούς », αναφέρεται στην ανακοίνωση.
Υπό τη καθοδήγηση της περιφερειακής εισαγγελίας του Χάρκοβο, οι ανακριτές του γραφείου της Ουκρανικής Υπηρεσίας Ασφαλείας (SBU) στην περιοχή του Χάρκοβο ξεκίνησαν προανάκριση για παραβιάσεις των νόμων και των εθίμων του πολέμου σε συνδυασμό με φόνο εκ προμελέτης (Μέρος 2 του άρθρου 438 του Ποινικού Κώδικα της Ουκρανίας).
Στις 24 Φεβρουαρίου, η Ρωσία ξεκίνησε μια νέα φάση του πολέμου κατά της Ουκρανίας. Οι εισβολείς βομβαρδίζουν ειρηνικές πόλεις, κωμοπόλεις και χωριά στην Ουκρανία, βασανίζουν και σκοτώνουν αμάχους.»
- «Έβλεπα τον ομόλογό μου ζωντανά μπροστά μου», δικαιολογείται ο Ντόκος – Στην υβριδική επίθεση επιμένει το Μαξίμου
- Η άλλη πλευρά του Εμμανουήλ Καραλή: Η αγάπη για το κρασί, το δάνειο των γονιών και το ξεμάτιασμα
- Ο πόλεμος μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν αποτελεί το μεγαλύτερο πετρελαϊκό σοκ από το 1979 σε συνολικές απώλειες
- Εως και 5 ώρες αναμονής στα αεροδρόμια λόγω του νέου μέτρου αυτοματοποιημένων ελέγχων – Τι απαντά η Φον ντερ Λάιεν
- «Καμία ανοχή σε μεθοδεύσεις νέας μακράς διακοπής της δίκης για τα Τέμπη», λέει ο σύλλογος συγγενών θυμάτων
- Ζακ Σολομόν, η τραγική μοίρα ενός στρατευμένου φυσικού που πολέμησε μέχρι τέλους το ναζιστικό καθεστώς





