Τρανς γυναίκα έπεσε από ύψος και τραυματίστηκε σοβαρά στο Αιγάλεω
Ο σοβαρός τραυματισμός της αποδίδεται σε πτώση χωρίς να μπορεί να διευκρινιστεί αν πρόκειται για απόπειρα αυτοκτονίας, ατύχημα ή εγκληματική ενέργεια.
Σοβαρά τραυματίστηκε μία τρανς γυναίκας στο Αιγάλεω.
Σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκε σοβαρά τραυματισμένη από τον φύλακα του εμπορικού κέντρου στις 7 το πρωί και με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο Αττικό νοσοκομείο.
Ο σοβαρός τραυματισμός της αποδίδεται σε πτώση χωρίς να μπορεί να διευκρινιστεί αν πρόκειται για απόπειρα αυτοκτονίας, ατύχημα ή εγκληματική ενέργεια.
Στο σημείο οι αστυνομικοί αναζητούν κάμερες για να δουν τι ακριβώς συνέβη, ενώ προσπαθούν μέσω του φιλικού και συγγενικού της περιβάλλοντος να διαπιστώσουν τους λόγους που βρέθηκε στο εμπορικό κέντρο.
- Πάιπερ Ροκέλ: Ρεκόρ εσόδων σε ένα 24ωρο για τη 18χρονη YouTuber στο OnlyFans – Eκατομμύρια, κατακραυγή και η σκοτεινή μητέρα
- Τι αλλάζει με τις άδειες των εργαζομένων το 2026
- Κρήτη: Έξι θάνατοι μέσα σε ένα 24ωρο
- Πίτερ Σέντομ: Ο ισοβίτης που απέδρασε από τον Κορυδαλλό με τη βοήθεια της ψυχολόγου των φυλακών
- Stoiximan GBL: Συνέχεια στο πρωτάθλημα με την 13η αγωνιστική
- Φαραντούρης: Ταυτόσημα τα συμφέροντα Ελλάδας – Κύπρου, να προχωρήσουμε σε οριοθέτηση ΑΟΖ





