Ο κόσμος της μπάλας στηρίζει τον Φαν Χάαλ – UEFA: «Είμαστε όλοι μαζί σου, Λούις»
Ο κόσμος του ποδοσφαίρου έστειλε μηνύματα αλληλεγγύης, δύναμης και θάρρους στον Ολλανδό προπονητή Λούις Φαν Γκάαλ, ο οποίος αποκάλυψε ότι πάσχει από επιθετική μορφή καρκίνου του προστάτη.
Ο κόσμος του ποδοσφαίρου έστειλε μηνύματα αλληλεγγύης, δύναμης και θάρρους στον Ολλανδό προπονητή Λούις Φαν Γκάαλ, ο οποίος αποκάλυψε χθες το βράδυ ότι πάσχει από επιθετική μορφή καρκίνου του προστάτη.
Η UEFA, δημοσίευσε μήνυμα στον επίσημο λογαριασμό της αναφέροντας ότι «εκ μέρους της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής κοινότητας» έστειλε τις «καλύτερες ευχές» της στον προπονητή των «Οράνιε». «Είμαστε όλοι μαζί σου, Λούις», είπε.
Η Μπαρτσελόνα, η ομάδα που κάθισε στον πάγκο της μεταξύ 1997 και 2003, και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, την οποία καθοδήγησε μεταξύ 2014 και 2016, έσπευσαν να δείξουν την υποστήριξή τους στον προπονητή του Άμστερνταμ. «Όλη μας η υποστήριξη και η αλληλεγγύη στον Λούις Φαν Γκάαλ, ο οποίος ανακοίνωσε ότι πάσχει από καρκίνο του προστάτη. Του ευχόμαστε γρήγορη και πλήρη ανάρρωση. Πολύ δύναμη, Λούις!», έγραψε ο καταλανικός σύλλογος. «Όλοι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στηρίζουν πλήρως τον πρώην προπονητή μας, Λούις φαν Γκάαλ, στη μάχη του με τον καρκίνο. Σου στέλνουμε δύναμη και κουράγιο, Λούις.»
Η Μπάγερν, την οποία διεύθυνε μεταξύ 2009 και 2011, ευχήθηκε επίσης στον πρώην προπονητή της «πολλή δύναμη στον αγώνα του κατά του καρκίνου» και επαίνεσε την «ισχυρή προσωπικότητά του». «Ό,τι καλύτερο και ταχεία ανάρρωση!» ανέφερε.
Ποδοσφαιριστές που ήταν υπό την καθοδήγησή του, όπως αναφέρει επίσης η εφημερίδα της Καταλωνίας Mundo Deportivo, έστειλαν επίσης μηνύματα. «Πολλή δύναμη, μίστερ! Με όλη την στήριξή μου», δημοσίευσε ο Αντρές Ινιέστα, νυν παίκτης της Βίσελ Κόμπε, που είχε τον Φαν Γκάαλ προπονητή στη Μπαρτσελόνα, έχοντας στο μήνυμα και μια φωτογραφία των δύο τους, όταν ο Ισπανός μέσος ήταν ακόμα πολύ νέος.
Ακόμη και ομάδες που υπήρξαν αντίπαλοι του Ολλανδού του έστειλαν την υποστήριξή τους, όπως η Ρεάλ Μαδρίτης: «Όλη η υποστήριξη και η αγάπη μας για τον προπονητή της Οράνιε, Λουίς Φαν Γκάαλ. Η δύναμη που έδειχνε πάντα απέναντι στις προκλήσεις θα τον κάνει να το ξεπεράσει αντιξοότητα.»
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Στον τελικό των 53κ. του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Πάλης στην Αλβανία, η Μαρία Πρεβολαράκη, ηττήθηκε στις λεπτομέρειες με 2-1 από την Ουκρανή Γεφρεμοβα και ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου
LIVE: Μονακό – Μπαρτσελόνα. Παρακολουθήστε live στις 20:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μονακό – Μπαρτσελόνα για το πλέι ιν της Euroleague. Τηλεοπτικά από το Novasports Prime.