
Εμανουέλ Μακρόν: Η τρυφερή στιγμή με την Μπριζίτ μπροστά στο φακό
Η φωτογραφία απεικονίζει το ζεύγος λίγο πριν την προεκλογική ομιλία του στο Παρίσι το Σάββατο 2 Απριλίου.
Μια τρυφερή στιγμή με τη σύζυγό του που αποτύπωσε ο φωτογραφικός φακός είχε ο πρόεδρος της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν. Η φωτογραφία απεικονίζει το ζεύγος λίγο πριν την προεκλογική ομιλία του στο Παρίσι το Σάββατο 2 Απριλίου.
Τη φωτογραφία Μπρίζιτ και Εμανουέλ Μακρόν δημοσίευσε στα social media ο επιτελάρχης της Πρώτης Κυρίας της Γαλλίας.
Οι δυο τους εμφανίζονται αγκαλιά στα αποδυτήρια, όπου η Μπριζίτ κάθεται στα πόδια του Εμανουέλ και φαίνονται να συζητούν με τρυφερότητα.
Elle brille à ce point Brigitte que son mari est forcé de garder les lunettes teintées en intérieur. Paris Match… le choc des photos…#Macron #ArenaMacron pic.twitter.com/Kw69iCZc34
— Pascale (@le_corres) April 3, 2022
Λίγο αργότερα ο πρόεδρος της Γαλλίας, θα της απευθύνει το λόγο, κατά τη διάρκεια της προεκλογικής ομιλίας του μπροστά σε 30.000 άτομα ευχαριστώντας την: «Θέλω να εκφράσω στην οικογένειά μου, στα παιδιά μας, στα εγγόνια μας την ευγνωμοσύνη και τη στοργή μου. Θέλω να χαιρετίσω την παρουσία που με ενδιαφέρει περισσότερο σε αυτή τη μοναδική περιπέτεια ζωής: την Μπριζίτ».

- Βολιβία: Δικαστήριο κλήτευσε τον πρώην πρόεδρο Μοράλες σε δίκη κατηγορούμενος για εμπορία ανήλικης
- Τα Στενά του Ορμούζ είναι «εξίσου πολύτιμα με την ατομική βόμβα», λέει σύμβουλος του Μοτζταμπά Χαμενεΐ
- Ιράν: Μεγάλη πετρελαιοκηλίδα εντοπίστηκε στον Κόλπο – Κινείται προς νότο, γράφει η New York Times
- Ιράν: Ο πρωθυπουργός του Κατάρ τάσσεται από την Ουάσιγκτον υπέρ της διαπραγμάτευσης
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Ενα drone αυτοκτονίας made in kiev
- Ο οίκος αξιολόγησης Fitch διατηρεί το «BBB» για την ελληνική οικονομία


