Το Γορτυνιακό Xωραϊτικο ελαιόλαδο, εμφιαλώθηκε για πρώτη φορά χθες, σε συλλεκτικό μπουκάλι

Εντυπωσιακή είσοδο στο εμπορικό και καταναλωτικό κοινό, κάνει  το ελαιόλαδο της Γορτυνίας με την επωνυμία «ΧΩΡΑΪΤΙΚΟ», μέσα από τη συμμετοχή του δήμου Γορτυνίας, στην 30η  Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών Detrop Boutique της ΔΕΘ, στη Θεσσαλονίκη.

Το Γορτυνιακό Xωραϊτικο ελαιόλαδο, εμφιαλώθηκε για πρώτη φορά χθες, σε συλλεκτικό μπουκάλι.

Όπως με ενθουσιασμό ανέφεραν από τον Δήμο Γορτυνίας: «Πρόκειται για εξαιρετικά τιμητική διάκριση – επιβράβευση που ανεβάζει ψηλά το ενδιαφέρον των εμπορικών επισκεπτών και του κοινού για την μοναδικότητά ενός δώρου της φύσης, με υψηλό αριθμό πολυφαινολών, που χωρίς υπερβολή, το καθιστά  φαρμακευτικό προϊόν.

Ο δήμος Γορτυνίας, και η Κοινωφελής Επιχείρησή του, στο πνεύμα των δράσεων  εξωστρέφειας που επιχειρεί,  στο πλευρό της  πρωτογενούς παραγωγής και της μεταποίησης,  στη διάρκεια της 30ης Detrop boutique, προβάλλει και προωθεί  δυναμικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην παραγωγή και μεταποίηση των εξαιρετικών, βραβευμένων σε πολλές περιπτώσεις, προϊόντων  της Γορτυνιακής γης. Ανάμεσά τους, ελαιόλαδο, ποικιλίες μελιού και το ξεχωριστό μέλι βανίλια  Βυτίνας,  ζυμαρικά, παραδοσιακά γλυκά, χυμούς και προϊόντα ροδιού».

Στο σταντ του δήμου Γορτυνίας υπάρχουν και δείγματα ελαιόλαδου παραγωγών της περιοχής.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr