Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Επίθεση Μουρίνιο σε δημοσιογράφο: «Στο ράδιο με κράζεις και μπροστά μου το βουλώνεις» (vid)

Επίθεση Μουρίνιο σε δημοσιογράφο: «Στο ράδιο με κράζεις και μπροστά μου το βουλώνεις» (vid)

Ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν μάσησε τα λόγια του και εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά δημοσιογράφου ο οποίος χρησιμοποιεί σκληρούς χαρακτηρισμούς για τον Πορτογάλο τεχνικό της Ρόμα όταν καλείται να μιλήσει γι’ αυτόν στο ραδιόφωνο.

Όλα αυτά τα χρόνια ο Ζοσέ Μουρίνιο μας έχει συνηθίσει στο να εκφράζει αυτά που θέλει με τον δικό του τρόπο, τραβώντας έτσι τα βλέμματα πάνω του.

Αυτή την φορά το έκανε κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, εν όψει της αναμέτρησης της Ρόμας με την Σαμπντόρια(03/04,19.00). Πιο συγκεκριμένα όταν δημοσιογράφος ρώτησε για την  ψυχολογική κατάσταση του Νικολό Τζανιόλομετά από τον αποκλεισμό του από το αρχικό σχήμα στο ντέρμπι με την Λάτσιο, ήταν η στιγμή που ο Πορτογάλος έριξε τα βέλη του…

«Το ήξερα! Ήξερα πως η δεύτερη ερώτηση που θα γινόταν θα ήταν για τον Τζανιόλο. Το είχα γράψει εδώ, κοιτάξτε!», ανέφερε αρχικά ο Μουρίνιο, για να σηκώσει στη συνέχεια ένα φύλλο χαρτί που κρατούσε και να το δείξει στο δημοσιογράφο που του έκανε την ερώτηση.

«Αφού σας άκουσα στο ραδιόφωνο χθες, περίμενα μια πολύ πιο επιθετική ερώτηση, πολύ πιο επικριτική και πιο σκληρή. Δεν περίμενα μια τόσο εύκολη ερώτηση. Το συμπέρασμα είναι ότι στο ραδιόφωνο είσαι πολύ επιθετικός και βίαιος και μετά έρχεσαι μπροστά μου και το βουλώνεις», είπε έξαλλος ο «Special One» στον δημοσιογράφο.

Δείτε το ξέσπασμα του Μουρίνιο στο 3:30: 

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024