Ο Κέβιν Ντουράντ έκανε ό,τι μπορούσε για να οδηγήσει τους Μπρούκλιν Νετς σε νίκη μέσα στην Ατλάντα επί των Χοκς, αλλά στο φινάλε έφυγε ηττημένος.
Έτσι, πήγε στράφι η… διαστημική εμφάνιση του KD, που σταμάτησε στους 55 πόντους (19/28 σουτ, 8/10 τρίποντα, 9/11 βολές).
Οι 55 πόντοι συνιστούν ρεκόρ καριέρας για τον Ντουράντ, όπως και τα οκτώ εύστοχα τρίποντα.
Επίσης, τρίτη φορά τη φετινή σεζόν ο Ντουράντ τελειώνει παιχνίδι έχοντας πετύχει 50+ πόντους και βρίσκεται στην κορυφή της λίστας, όπου βρίσκονται παίκτες 33 χρονών και πάνω που έχουν βάλει «50άρες».
Πίσω του οι ΛεΜπρόν Τζέιμς, Μάικλ Τζόρνταν, Μπερνάρντ Κινγκ και Ρικ Μπάρι.
Τέλος, μαζί με τον Καϊρί Ίρβινγκ έχουν 7 ματς με 40+ πόντους για το Μπρούκλιν, όσα όλοι οι υπόλοιποι παίκτες που φόρεσαν τη φανέλα των Νετς.
Η Τσέλσι επικράτησε της Τότεναμ με 2-1, παίρνοντας το πάνω χέρι για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, ενώ οι «πετεινοί» δεν κατάφεραν να «κλειδώσουν» την παραμονή.
Ισοπαλία-κλειδί για τους γηπεδούχους καθώς η Μπόρνμουθ βγαίνει πρώτη φορά στην Ευρώπη, όμως πανηγυρίζει και η Αρσεναλ που κατέκτησε το πρωτάθλημα, μετά την γκέλα της Σίτι