
Φέστα: «Η ομάδα μου δεν άξιζε την ήττα»
Ο Τζιανλούκα Φέστα μίλησε για την ήττα της Λαμίας από τον ΟΦΗ, επισημαίνοντας πως η ομάδα του δεν άξιζε το συγκεκριμένο αποτέλεσμα.
Η Λαμία δεν τα κατάφερε απέναντι στον ΟΦΗ και ηττήθηκε με σκορ 2-1, παραμένοντας έτσι πολύ χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα.
Ο Τζιανλούκα Φέστα, στις δηλώσεις του, αναφέρθηκε στο ματς με τους κρητικούς, τονίζοντας πως η ομάδα του δεν άξιζε την ήττα, και πως η ισοπαλία θα ήταν ένα πιο δίκαιο αποτέλεσμα.
Οι δηλώσεις του Τζιανλούκα Φέστα:
«Σήμερα η ομάδα μου δεν άξιζε την ήττα, ξεκινήσαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο παρότι μείναμε πίσω στο σκορ αλλά αντιδράσαμε. Σίγουρα δεν αξίζαμε το τρίποντο, αλλά μια ισοπαλία ,ένας βαθμός θα ήταν πιο δίκαιο αποτέλεσμα. Η ομάδα έπαιξε καλά είχαμε πολλές ευκαιρίες για να πέτυχει γκολ. Οι ποδοσφαιριστές είχαν πολύ άγχος και δεν έβγαζαν πολύ πάθος ίσως οφείλεται αυτό και στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό».
Για το παιχνίδι: «Στο πρώτο ημίχρονο δεν μπορέσαμε να έχουμε κατοχή της μπάλας, ο ΟΦΗ είναι μια πολύ καλή ομάδα έφτανα πρώτοι την μπάλα ίσως δεν είχαμε και πολύ ενέργεια. Στο δεύτερο 45λεπτο τα πήγαμε καλύτερα μπορέσαμε να αντιδράσουμε, να κάνουμε ευκαιρίες γκολ και να προηγηθούμε».
Για την συνέχεια του πρωταθλήματος: «Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου. Δεν είχαμε την απαραίτητη τελειότητα στις ευκαιρίες. Πρέπει να επιμένουμε και να πιστεύουμε. Θα δω τι δεν λειτούργησε, ώστε να διορθώσουμε κάποια πράγματα»
- Παρουσιάστηκε η υποψηφιότητα του Παλαιού Φαλήρου ως Ευρωπαϊκής Αθλητικής Πόλης 2027
- Σπάτα: Νεκρή γυναίκα που παρασύρθηκε από Ι.Χ. αυτοκίνητο
- ΙΝΑΤ: Γιατί η πυρηνική ενέργεια δεν είναι λύση ενεργειακής επάρκειας και ασφάλειας για την Ελλάδα
- Οι κλήσεις της Εθνικής Παίδων για το τουρνουά στην Κωνσταντινούπολη – Μέσα ο Σπανούλης
- Δήμος Αιγάλεω: Επιμορφωτικό Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών για το Προσωπικό των Παιδικών Σταθμών
- Το ΚΚΕ αποχαιρετά με θλίψη την Μάρω Κοντού


