Με πέντε αναμετρήσεις ανοίγει σήμερα Σάββατο (2/4), το πρόγραμμα της 28ης στροφής στο πρωτάθλημα της Bettson Super League 2.

Για τον βόρειο όμιλο στις 14:45 o Oλυμπιακός Β’ υποδέχεται τον Πιερικό, στο Ρέντη . Οι «ερυθρόλευκοι» του Αριέλ Ιμπαγάσα, επιστρέφουν στις αγωνιστικές υποχρεώσεις έπειτα από δύο αγωνιστικές και θέλουν να πετύχουν την έκτη εντός έδρας νίκη τους, ώστε να βάλουν τέλος, στο αρνητικό σερί των πέντε αγωνιστικών χωρίς νίκη. Από την άλλη πλευρά η ομάδα του Πιερικού, ψάχνει την νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό για να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα στη μάχη που δίνει για την παραμονή στη Super League 2.

Στο νότιο όμιλο στις 14:45 ο Παναθηναϊκός Β’ αντιμετωπίζει τον ΟΦ Ιεράπετρας με τους γηπεδούχους να αναζητούν το θετικό αποτέλεσμα μετά την ήττα από την Καλαμάτα την προηγούμενη αγωνιστική με 4-0. Αντίθετα η ομάδα του Χαβιέ Βάθκεθ μετά την εκτός έδρας ήττα από τα Χανιά, αλλά και την εντός έδρας ισοπαλία από την Ζάκυνθο θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα.

Τέλος στις 17:00 η ΑΕΚ Β’ αντιμετωπίζει εκτός έδρας το Αιγάλεω στο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης». Η ομάδα του του Απόστολου Χαραλαμπίδη μετά την εντός έδρας ισοπαλία του απέναντι στην Επισκοπή, αλλά και την εκτός έδρας ήττα στην Καισαριανή από την Κηφισιά αναζητά την επιστροφή του στις νίκες. Οι κιτρινόμαυροι, έπειτα από απραξία δύο αγωνιστικών αναζητούν την 4η εκτός έδρας νίκη τους, με στόχο την είσοδο τους στην 6αδα του βαθμολογικού πίνακα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

 Βόρειος όμιλος 

14:45 Ολυμπιακός Β – Πιερικός (ERTSPORTS)

14:45 ΠΑΟΚ Β – Αλμωπός Αριδαίας

14:45 Ολυμπιακός Βόλου – Νίκη Βόλου (ΕΡΤ3)

Νότιος όμιλος

14:45 ΟΦ Ιεράπετρας – Παναθηναϊκός Β

17:00 Αιγάλεω – ΑΕΚ Β (ΕΡΤ3)