Μπακς-Κλίπερς 119-153
Οι Μιλγουόκι Μπακς των πολλών απουσιών γνώρισαν βαριά ήττα από τους Κλίπερς με 153-119, με τον Θανάση Αντετοκούνμπο να παίρνει αρκετά λεπτά συμμετοχής.
Οι Μιλγουόκι Μπακς στο παιχνίδι κόντρα στους Λος Άντζελες Κλίπερς εμφανίστηκαν με αρκετές απουσίες μετά την απίθανη νίκη στην παράταση επί των Νετς, όμως η ομάδα του Λος Άντζελες είχε άγριες διαθέσεις και επικράτησε με το εκκωφαντικό 153-119.
Οι απουσίες των Γιάννη Αντετοκούνμπο, Μίντλεντον και Χόλιντεϊ έπαιξαν καθαριστικό ρόλο, ώστε οι Μιλγουίκι Μπακς να γνωρίσουν την βαριά ήττα από τους Λος Άντζελες Κλίπερς εντός έδρας.
Για τους νικητές που ανέβηκαν στο 38-40, ο Κόβινγκτον είχε 43 πόντους με 11 τρίποντα, ενώ ο Κόφι πρόσθεσε 32 πόντους. Δεν αγωνίστηκε ο Τζόρτζ με τον Τζάκσον. Από την άλλη πλευρά για τους Μιλγουόκι Μπακς που έπεσαν στο 48-29 και είναι δεύτερα στην Ανατολή, ο Νουόρα είχε 28 πόντους, ο Πόρτις 25 και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο μέτρησε 12 πόντους, 2 ριμπάουντ και 1 μπλοκ.
- «Σκάνδαλο στο Μουντιάλ»: Η κόκκινη κάρτα του Μπαλογκάν ακυρώθηκε μετά από τηλεφώνημα του Τραμπ στον Ινφαντίνο
- Βραζιλία-Νορβηγία 1-2: Ο Χάαλαντ σκόρπισε την Σελεσάο και οι «Βίκινγκ» έγραψαν ιστορία – Σούπερ βόμβα! (vid)
- Κριστιάνο Ρονάλντο: «Αυτό είναι το τελευταίο μου Παγκόσμιο Κύπελλο»
- Ο Νίλαντ απέκρουσε πέναλτι του Μπρούνο Γκιμαράες (vid)
- Έξαλλος ο Σπανούλης: «Στο επόμενο παράθυρο θα είναι όλοι εδώ»
- Παπανικολάου: «Ίσως είναι μια πάρα πολύ χρήσιμη σφαλιάρα…»
- LIVE: Βραζιλία – Νορβηγία
- Η βαθμολογία και οι αντίπαλοι της Εθνικής στο όμιλο που θα κρίνει την πρόκριση στο Παγκόσμιο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 06.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/by-xoce-McV40W0W3Nw-unsplash-315x220.jpg)




























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442