X-Factor: Οι auditions συνεχίζονται απόψε στις 21:00, στο MEGA
Νέες μουσικές συγκινήσεις και προσωπικές ιστορίες που εμπνέουν. Όλα όσα θα δούμε το βράδυ του Σαββάτου.
Απόψε στις 21:00 στο MEGA, θα γνωρίσουμε νέους υποψήφιους με πάθος για τη μουσική, αστείρευτη ενέργεια στη σκηνή και αναπάντεχες επιλογές τραγουδιών.
Οι κριτές, Μιχάλης Κουινέλης, Χρήστος Μάστορας, Μαρίζα Ρίζου, Στέλιος Ρόκκος, είναι έτοιμοι να δώσουν το πολυπόθητο «Ναι!» για την επόμενη φάση σε όσους το αξίζουν, αλλά και να ενθαρρύνουν όσους χρειάζονται ακόμα δουλειά με τη φωνή τους.
Στο backstage, η Κατερίνα Λιόλιου και ο Ηλίας Μπόγδανος εμψυχώνουν τους διαγωνιζόμενους και παρακολουθούν τις εμφανίσεις τους μαζί με συγγενείς και φίλους τους.
Οι υποψήφιοι που πέρασαν στο bootcamp από τις auditions της Παρασκευής
Ο Πάνος Καλογήρου έκανε τους κριτές να χορεύουν όρθιοι με το «Something’s Got a Hold on Me» της Etta James.
Η Αριστέα Αλεξανδράκη συνδύασε άψογα τραγούδι και χορό ερμηνεύοντας το «Crazy In Love» της Beyoncé.
Η γυναικεία μπάντα Bandaloom «πάντρεψε» με ροκ ύφος το ηπειρώτικο δημοτικό «Κοντούλα λεμονιά» με το «Feeling Good» της Nina Simone.
O Θοδωρής Σερκίζης εντυπωσίασε με τη χροιά του στο «Wicked Game» του Chris Isaak.
Η 18χρονη Ελπίδα Ασλανίδου συγκλόνισε με το «Someone You Loved» του Lewis Capaldi παρά το νεαρό της ηλικίας της.
Οι επόμενοι υποψήφιοι δίνουν και σήμερα τον καλύτερό τους εαυτό κυνηγώντας το όνειρό τους.
Οι auditions του «X Factor» συνεχίζονται απόψε, στις 21:00 στο MEGA.
Δείτε το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου
X-FACTOR
Απόψε, Σάββατο 2 Απριλίου, στις 21:00
ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΣΑΒΒΑΤΟ, ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ MEGA
#XFactorGR
- Γαλλία: Διάρρηξη στο μουσείο Λαλίκ – Εκλεψαν κοσμήματα «μερικών εκατομμυρίων» ευρώ
- Τουρκία: Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της συνόδου κορυφής του ΝΑΤΟ – Στις 8 Ιουλίου η συνεδρίαση των ηγετών
- Βραζιλία-Νορβηγία 1-2: Ο Χάαλαντ σκόρπισε την Σελεσάο και οι «Βίκινγκ» έγραψαν ιστορία – Σούπερ βόμβα! (vid)
- Δυτική Οχθη: Ισραηλινές δυνάμεις δολοφόνησαν 16χρονο Παλαιστίνιο – Το δεύτερο περιστατικό μέσα σε μία εβδομάδα
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Μία λύση – ανάσα
- Γάλλος ποδηλάτης που έκανε το γύρο της Ευρώπης βρέθηκε λόγω… GPS σε καταυλισμό στο Μενίδι, όπου τον λήστεψαν
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 06.07.2026]
- Γιορτή σήμερα 6 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 06.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/by-xoce-McV40W0W3Nw-unsplash-315x220.jpg)











![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [05.07 – 11.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/POSTER-copy-28-315x220.jpg)








![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 05.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/trevor-mckinnon-wL3-nvcELpc-unsplash-1-315x220.jpg)















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442