Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ερντογάν και Πούτιν συζήτησαν για τις εξελίξεις στην Ουκρανία

Ερντογάν και Πούτιν συζήτησαν για τις εξελίξεις στην Ουκρανία

Ο τούρκος πρόεδρος δήλωσε ότι «οι θετικές και εποικοδομητικές» συνομιλίες αναπτέρωσαν τις ελπίδες για την ειρήνη, όπως αναφέρει η ανακοίνωση της τουρκικής προεδρίας.

Ο τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, κάλεσε τη Ρωσία και την Ουκρανία να ενεργήσουν με βάση την κοινή λογική και να διατηρήσουν τον διάλογο, κατά την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε σήμερα με τον ρώσο ομόλογό του, Βλαντίμιρ Πούτιν, σύμφωνα με ανακοίνωση της τουρκικής προεδρίας.

Ερντογάν και Πούτιν συζήτησαν επίσης για τις ειρηνευτικές συνομιλίες που είχαν προ ημερών στην Κωνσταντινούπολη διαπραγματευτές από τη Μόσχα και το Κίεβο.

Ο τούρκος πρόεδρος τόνισε στον πρόεδρο Πούτιν πως «οι θετικές και εποικοδομητικές» συνομιλίες αναπτέρωσαν τις ελπίδες για την ειρήνη, όπως αναφέρει η ανακοίνωση της τουρκικής προεδρίας.

«Ο Ερντογάν, ο οποίος δήλωσε ότι είναι σημαντικό για τις δύο πλευρές να ενεργήσουν με βάση την κοινή λογική και να διατηρήσουν τον διάλογο, σημείωσε ότι ήθελε ως επιστέγασμα να φέρει κοντά τον ρώσο πρόεδρο, Βλαντίμιρ Πούτιν, και τον ουκρανό πρόεδρο, Βολοντίμιρ Ζελένσκι», αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση.

Από την πλευρά του, το Κρεμλίνο ανακοίνωσε ότι στη συνομιλία των δύο ηγετών, κατά την οποία «συζητήθηκαν ανθρωπιστικά θέματα, στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης για την προστασία του Ντονμπάς, ο πρόεδρος Ερντογάν ευχαρίστησε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας για την υποστήριξή του στην εκκένωση τούρκων πολιτών και τουρκικών εμπορικών πλοίων από το πεδίο της μάχης».

Sports in

«Ολυμπιακός όπως λέμε Μπαρτσελόνα» !

Ο Τόνσεκ Στερν μια μέρα μετά τη δική του μεγαλειώδη παράσταση αποθεώνει τον Ολυμπιακό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024