Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ένας υφυπουργός με ποδήλατο στο Παρίσι

Ένας υφυπουργός με ποδήλατο στο Παρίσι

Ο Γιώργος Αμυράς στη Γαλλία

Όταν ο υφυπουργός Περιβάλλοντος Γιώργος Αμυράς έφθασε στο Παρίσι για να συμμετάσχει στην διϋπουργική σύνοδο του ΟΟΣΑ, η ελληνική αντιπροσωπεία στο Παρίσι ούτε καν φανταζόταν τι επρόκειτο να της συμβεί. Ο υφυπουργός ζήτησε ένα ποδήλατο και με αυτό θα έκανε τις μετακινήσεις του στο Παρίσι. Η πρώτη εντύπωση του καβαλώντας το ποδήλατο ήταν ότι στο Παρίσι δεν έχουν καλούς ποδηλατοδρόμους και ο υφυπουργός αναγκαζόταν να βγει στο δρόμο με τα αυτοκίνητα με το ποδήλατο.

Η δεύτερη εντύπωση ήταν όταν ξεκίνησε για να πάει στο κτίριο όπου συνεδρίαζαν οι 39 υπουργοί του ΟΟΣΑ άρχισε ένα ψιλόβροχο, ότι χειρότερο για έναν ποδηλατιστή. Η τρίτη εντύπωση ήταν και η καλύτερη, αφού με το ποδήλατο κατάφερε να φθάσει πρώτος απ΄όλους τους υπουργούς, προσπερνώντας με ευκολία υπουργικές λιμουζίνες που ορισμένες είχαν κολλήσει στην κίνηση. Εν πάσει περιπτώσει υφυπουργός Περιβάλλοντος είναι, δεν ήταν δυνατόν να κινηθεί με λιμουζίνα, έστω με το υπηρεσιακό αυτοκίνητο της ελληνικής πρεσβείας.

Ο υφυπουργός Περιβάλλοντος Γιώργος Αμυράς κατάφερε να φέρει το θέμα του βαλκανικού αγριόγιδου στη σύνοδο και πόσο η χώρα μας το προστατεύει. Όπως και το θέμα της καρέτα- καρέτα λέγοντας ότι τελευταίως έχουν πολλαπλασιαστεί οι αποικίες τους και αυτό οφείλεται στην φροντίδα που δείχνει η κυβέρνηση. Αλλά εκεί που η Γαλλίδα υπουργός Περιβάλλοντος Μπαρμπαρά Μπονμπιγί τον χειροκρότησε ήταν όταν αναφέρθηκε στο σχέδιο Εμανουέλ Μακρόν «Μεσόγειος υποδειγματική θάλασσα έως το 2030» και πόσο το υποστηρίζει με δράσεις η ελληνική κυβέρνηση.

Sports in

Στη «χρυσή βίβλο» της UEFA o Ολυμπιακός!

Η ομάδα του Πειραιά φιγουράρει πια δίπλα στα μεγαθήρια της Ευρώπης μετά την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ των Νέων.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024