Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο DJ Αντώνης Δημητριάδης στο «Ολα για τη ζωή μας» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη

Ο DJ Αντώνης Δημητριάδης στο «Ολα για τη ζωή μας» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη

Καλεσμένη του Μιχάλη Κεφαλογιάννη είναι επίσης η ηθοποιός Λίλα Μπακλέση, η οποία μιλάει για τις κρίσεις πανικού και άγχους που βιώνει από νεαρή ηλικία αλλά και πώς τις αντιμετωπίζει.

Κάθε Σαββατοκύριακο στις 08:50, στο MEGA, η εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη μας δείχνει πώς να βελτιώσουμε την καθημερινότητά μας και να ζούμε με ισορροπία.

Το Σάββατο 2 Απριλίου, η εκπομπή εστιάζει στις κρίσεις πανικού και τις κρίσεις άγχους, που ταλαιπωρούν τουλάχιστον 400.000 Έλληνες σε τακτά χρονικά διαστήματα. Οι επιστήμονες αναλύουν πώς λειτουργεί αυτό το «συναισθηματικό τσουνάμι» καθώς και τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσει κάποιος για να το διαχειριστεί.

Καλεσμένη του Μιχάλη Κεφαλογιάννη είναι η ηθοποιός Λίλα Μπακλέση, η οποία μιλάει για τις κρίσεις πανικού και άγχους που βιώνει από νεαρή ηλικία αλλά και πώς τις αντιμετωπίζει.

Στην εκπομπή επίσης παρουσιάζονται όσα πρέπει να γνωρίζουμε για τη βλεφαροπλαστική, τα ειδικά προγράμματα βαθιάς χαλάρωσης που βοηθούν στη γέννα, καθώς και η διατροφική αξία της γλυκιάς και αλμυρής τάρτας.

Την Κυριακή 3 Απριλίου, η εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας» είναι αφιερωμένη στην χοληστερίνη, που πολλοί την «υποτιμάμε» αδιαφορώντας για τις τσιμπημένες τιμές της. Οι ειδικοί εξηγούν γιατί πρέπει να τις ελέγχουμε και πώς θα το καταφέρουμε αυτό.

Καλεσμένος του Μιχάλη Κεφαλογιάννη είναι ο DJ Αντώνης Δημητριάδης, ο οποίος μιλάει για την αυξημένη χοληστερίνη που έχει εδώ και δύο χρόνια, και για όλα όσα έχει αλλάξει στη ζωή του προκειμένου να την «κατεβάσει».

Στις υπόλοιπες ενότητες, η εκπομπή παρουσιάζει τις πιο συνηθισμένες φοβίες στα παιδιά, δίνει πρακτικές συμβουλές για τη σωστή κατανάλωση της πολύτιμης βιταμίνης D και εξηγεί με ποιο τρόπο συνέβαλε ο κορονοϊός στη ρύπανση του περιβάλλοντος.

«ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ»
ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ

ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 08:50 ΣΤΟ MEGA

#OlaGiaTiZoiMas

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024