Πάτρα: Στο κάδρο των ερευνών ο Μάνος Δασκαλάκης – Τι λέει ο πρώην Διευθυντής Ασφάλειας Πατρών
Ο κ. Ρουγκάλας, μίλησε για την σύλληψη της μητέρα και για τον ρόλο της στον θάνατο της Τζωρτζίνας, αλλά και για τον Μάνο Δασκαλάκη.
Για την πολύκροτη υπόθεση του θανάτου των 3 παιδιών από την Πάτρα και τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου μίλησαν ο πρώην Διευθυντής Ασφάλειας Πατρών, Χρήστος Ρουγκαλάς, και ο Προέδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων, Γιώργος Καλλιακμάνης στην«Κοινωνία Ώρα ΜEGA».
Ο κ. Ρουγκάλας, μίλησε για την σύλληψη της μητέρα και για τον ρόλο της στον θάνατο της Τζωρτζίνας, αλλά και για τον Μάνο Δασκαλάκη.
«Όταν είχα διαβάσει ένα δημοσίευμα, έψαξα και είδα ότι είχαν συμβεί μέσα στα σαββατοκύριακα. Το αστυνομικό μου ένστικτο, μου «έδειξε» τη μητέρα και γι’αυτό έκανα μία ανάρτηση στα social media και μίλησα για την μητέρα, ότι είναι αποκλειστικά υπεύθυνη η μητέρα, εφόσον ο πατέρας είναι απών. Ο πατέρας δεν γνωρίζω πού βρίσκεται. Από όσο ξέρω, δούλευε ως οδηγός σε εταιρεία με φάρμακα, και έχει εξαφανιστεί. Κατά κάποιους έχει απολυθεί, κατά κάποιους έχει εξαφανιστεί από τη δουλειά του. Η συμπεριφορά του είναι περίεργη. Για να πάρει κάποιος αντίγραφα της δικογραφίας πρέπει κάποιος να είναι κατηγορούμενος, άρα δεν μπορεί να πάρει αντίγραφα», ανέφερε αρχικά.
«Σίγουρα είναι στο κάδρο των ερευνών ο Μάνος Δασκαλάκης ακόμα και για τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς. Η σπιτονοικοκυρά δεν ήταν άρρωστη, που έλεγαν ότι είχε πάει στο νοσοκομείο. Η Ρούλα δεν μπορούσε να εργαστεί ως αποκλειστική της σπιτονοικοκυράς, γιατί δεν είχε κάποιο πτυχίο, που έλεγε κάποιος ότι έβλεπε τη Ρούλα στο πλευρό της σπιτονοικοκυράς. Εάν βρεθούν αποδεικτικά στοιχεία θα βγει ένταλμα σύλληψης για τον Μάνο Δασκαλάκη», συμπλήρωσε.
«Η Ρούλα Πισπιρίγκου μου έκανε μήνυση και 11 Απριλίου πρέπει να πάω να εξεταστώ ως ύποπτος για συκοφαντική δυσφήμιση, ωστόσο τώρα που συνελήφθη η υπόθεση πήγε στο αρχείο. Στο κοιμητήριο της Πάτρας, ο Μάνος Δασκαλάκης έχει νοικιάσει ένα κοινοτάφιο για 3 χρόνια, για την σπιτονοικοκυρά, και πάνω στον τάφο έχει την φωτογραφία ενός άνδρα. Δεν θα έπρεπε να υπάρχει μία πρόνοια για την κυρία που πέθανε; Έχω μάθει ότι η εκλιπούσα είχε μεγάλη ακίνητη περιουσία και έχω μάθει ότι είχε υποσχεθεί ότι θα τους το έδινε. Πήγε μία μέρα στα επέιγοντα η γυναίκα, και όλως ξαφνικώς πέθανε. Στο πιστοποιητικό θανάτου, έγραφε ότι πέθανε από νεοπλασία της μήτρας, ενώ ξέρουμε ότι δεν μπορεί να πεθάνε κάποιος από αυτό, δεν είχε κανένα πρόβλημα υγείας, είχε απλώς επιβαρυμένο ιστορικό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Ρουγκαλάς.
- H εύθραυστη μητέρα μου, η Όντρεϊ – Η απόπειρα αυτοκτονίας, οι ναζί γονείς και οι πόλεμοι
- Το κίνητρο που ψάχνει ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς και ο Άρης του Σιάο
- Το Ισραήλ διέταξε την εκκένωση χωριών βόρεια του ποταμού Λιτάνι – Καταγγελίες για εθνοκάθαρση στον Λίβανο
- Εκλεισε μετά τα προβλήματα η πλατφόρμα για τις αιτήσεις του fuel pass – Αλλάζει ο τρόπος υποβολής
- Ο Λίνεκερ είδε «σημάδια πανικού» στην Άρσεναλ
- Το Artemis ΙΙ έσπασε το ρεκόρ του Apollo 13 για την μεγαλύτερη απόσταση από τη Γη –
- Άρση ασυλίας ζητά η Παπακώστα και δηλώνει πως δεν θα είναι υποψήφια στις εκλογές υπό προϋποθέσεις
- Athens Airport Traffic Resilient Despite Middle East Turmoil
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 06.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/aziz-acharki-jJbMgASm6l4-unsplash-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442