Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπαρτζώκας: Δύσκολα οι Φαλ και Σλούκας για Μπαρτσελόνα, θα δούμε για τους υπόλοιπους

Μπαρτζώκας: Δύσκολα οι Φαλ και Σλούκας για Μπαρτσελόνα, θα δούμε για τους υπόλοιπους

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας τόνισε μεταξύ άλλων πως κατά πάσαν πιθανότητα οι Φαλ και Σλούκας δε θα είναι διαθέσιμοι για τον αυριανό αγώνα του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έκανε δηλώσεις ενόψει της αυριανής τελευταίας αναμέτρησης του Ολυμπιακού στην κανονική περίοδο της EuroLeague.

Ως γνωστόν, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει αύριο την Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ.

Ο έλληνας τεχνικός ανέφερε πως η ομάδα του θα κάνει προσπάθεια να κλείσει με νίκη την κανονική σεζόν παρά τα προβλήματα που υπάρχουν, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στα θέματα των απουσιών.

Συγκεκριμένα, τόνισε ότι δύσκολα θα προλάβουν το ερχόμενο παιχνίδι με τους Μπλαουγκράνα οι Φαλ και ο Σλούκας, ενώ θα φανεί τι θα γίνει με τους υπόλοιπους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Τελευταίο ματς της κανονικής σεζόν ο στόχος επιτεύχθηκε, είσοδος στα πλέι-οφ με πλεονέκτημα έδρας, τα συναισθήματά και ένας μίνι απολογισμός

«Είμαστε χαρούμενοι που κλείνει ένας κύκλος, μια διαδικασία για την ομάδα μας, όχι μόνο από το καλοκαίρι και μετά, ίσως η προετοιμασία ξεκίνησε από πέρσι, να προετοιμάσουμε μια ομάδα που θα ξαναέπαιζε σε ανταγωνιστικό επίπεδο στην Ευρωλίγκα. Αύριο είναι μια καλή ευκαιρία να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους μας στο τελευταίο ματς της κανονικής περιόδου, γιατί η παρουσία του κόσμου μάς έδωσε ένα καλό ρεκόρ εντός έδρας και μαζί καταφέραμε να ξαναγυρίσει η ομάδα μας σε υψηλό επίπεδο.

Η συγκυρία είναι πως παίζουμε με την καλύτερη ομάδα της φετινής χρονιάς, με βάση τη βαθμολογία αλλά και τα δεδομένα, σ’ ένα παιχνίδι που και οι αντίπαλοί μας και εμείς θα έχουμε απουσίες. Δυστυχώς αντιμετωπίζουμε προβλήματα με ιώσεις και διαφορετικού είδους για τον καθένα, ευτυχώς όχι Covid, με αποτέλεσμα ακόμη και τώρα να μην ξέρω ποιους θα έχω γι΄αύριο, αλλά θα παλέψουμε για τη νίκη».

Σχετικά με τις απουσίες:

«Θα περιμένουμε και τη σημερινή προπόνηση και αύριο γιατί δεν ξέρω κάποιοι αν μπορούν να βγάλουν την προπόνηση, οπότε καλύτερα να περιμένουμε αύριο. Δύσκολα μέχρι στιγμής ο Φαλ και ο Σλούκας, αλλά θα δούμε για τους υπόλοιπους».

Υπάρχει στο μυαλό η τρίτη θέση;

«Είναι νόθοι προβληματισμοί που δημιουργούν νόθα προβλήματα. Δεν μας νοιάζει, δεν ξέρουμε ποιος θα τερματίσει πέμπτος, έκτος, έβδομος, έτσι ώστε να πούμε ότι η νίκη μάς δίνει τον έναν αντίπαλο ή η ήττα τον άλλον. Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε να έχουμε την ίδια προσέγγιση, ότι πάμε να κερδίσουμε κάθε ματς. Το πιο σημαντικό είναι να έχουμε υγεία και να είμαστε έτοιμοι στα πλέι-οφ, να έχουμε υγεία, να είμαστε σε καλό μομέντουμ και τότε να επανεξετάσουμε την κατάσταση. Όλοι οι αντίπαλοι έχουν θετικά και αρνητικά και από την τέταρτη θέση και κάτω είναι πολύ καλές ομάδες με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, δεν θα διαλέξει ο Ολυμπιακός».

Sports in

Αυτά μόνο ο Ολυμπιακός: Διεκδικεί 6 ευρωπαϊκά σε 4 αθλήματα!

Δεν υπάρχει αυτό που έχει καταφέρει ο Ολυμπιακός, καθώς βρισκόμαστε στο δεύτερο μισό του Απρίλη και διεκδικεί ακόμα 6 ευρωπαϊκά σε 4 διαφορετικά αθλήματα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024