Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Στις 5 Απριλίου ανακοινώνει την Εθνική Συμφωνία - Για τι πρόκειται

Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Στις 5 Απριλίου ανακοινώνει την Εθνική Συμφωνία – Για τι πρόκειται

Για το τι θα είναι η Εθνική Συμφωνία απαντά ο ανεξάρτητος βουλευτής, Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

«Η Εθνική Συμφωνία ανακοινώνεται 5 Απριλίου, που είναι η παγκόσμια ημέρα συνείδησης. Υπάρχει ένας χώρος που λείπει και υπάρχει ταυτόχρονα. Είναι ο χώρος των φιλελεύθερων πατριωτών. Ο χώρος αυτός θα πρέπει να οργανωθεί σε ιδεολογικό επίπεδο, θα πρέπει να γίνουν συνέδρια θα πρέπει να βρεθούμε σε μία διαρκή ζύμωση. Αυτό ξεπερνά την ανάγκη για έναν κομματικό φορέα και ένα “κέλυφος” όπως θα μπορούσε να είναι μία μετεξέλιξη του κόμματος “Δημιουργία”. Εδώ χρειάζεται ένα think tank».

Πολιτικός φορέας;

Τα παραπάνω τόνισε ο ανεξάρτητος βουλευτής Κωνσταντίνος Μπογδάνος σύμφωνα με το σχετικό Δελτίο Τύπου μιλώντας στο Radio North 98, για την πολιτική κίνηση που αναμένεται να παρουσιάσει την επόμενη εβδομάδα.

Στο ερώτημα αν συστήνει πολιτικό φορέα, για να διαπραγματευτεί τις όποιες συνεργασίες του με status “αρχηγού” σημείωσε:

«Δεν με ενδιαφέρει να είμαι αρχηγός, δεν με ενδιαφέρει να είμαι πρόεδρος , δεν έχω “αυτοκρατορίτιδα”, δεν έχω “επικεφαλίτιδα”, ένα πράγμα από το οποίο πάσχει ο χώρος. Αυτό που θα πω την Τρίτη είναι ότι εγώ απλά θέτω τον εαυτό μου και τη βουλευτική ιδιότητα που μου εμπιστεύτηκε ο ελληνικός λαός με τη συνείδησή μου καθαρή στη διάθεση ενός προσκλητηρίου. Η Εθνική Συμφωνία θα είναι μια πλατφόρμα, μία πολιτική κίνηση, μία πρωτοβουλία, ένα think tank».

Για το αντιεμβολιαστικό κίνημα

Στη δε ερώτηση αν κλείνει το μάτι στο αντιεμβολιαστικό κίνημα, απάντησε: «Είμαι υπερ του εμβολίου και δεν κλείνω το μάτι σε κανένα. Τους κοιτώ στα μάτια και τους λέω εμβολιαστείτε. Είμαι όμως ενάντιος στο να χτυπάς με κατοστάρικα τους άνω των 62. […] Δεν είναι θέμα τι υποχρεωτικότητα θα βάλεις. Δηλαδή αφήνεις τη μισή κοινωνία ανέλεγκτη και «κοπανάς» τους γέροντες και αυτό είναι φιλελέυθερο;»

Sports in

«Οριστικό deal του Ολυμπιακού με Μπαρτζώκα – Ανανεώνει μέχρι το 2027»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας τα έχει βρει οριστικά με τη διοίκηση του Ολυμπιακού και θα υπογράψει συμβόλαιο τουλάχιστον μέχρι το 2027 – Θέμα χρόνου να επισημοποιηθεί η συμφωνία!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024