Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πάτρα: «Μιλούσαμε για τα παιδιά και μπέρδευε τα ονόματά τους» - Αποκαλύψεις από την Αγγελική Νικολούλη

Πάτρα: «Μιλούσαμε για τα παιδιά και μπέρδευε τα ονόματά τους» – Αποκαλύψεις από την Αγγελική Νικολούλη

Η κ. Νικολούλη αναφέρθηκε και στην πληροφορία που έλαβε για τη θανατηφόρα ουσία που βρέθηκε στις εξετάσεις της Τζωρτζίνας, ενώ επεσήμανε ότι στο αυριανό «Φως στο Τούνελ» θα προχωρήσει σε μια αποκάλυψη για κάτι που της ζητούσε επίμονα η Ρούλα Πισπιρίγκου

Η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη έχει καθηλώσει τους πάντες με τις αποκαλύψεις για την υπόθεση της Πάτρας τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Τίποτα τελικά δεν ήταν ξαφνικό και αναπάντεχο.

Η αξιόπιστη πηγή που επικοινώνησε με τη δημοσιογράφο την Παρασκευή 18 Μαρτίου ανέφερε πως εντοπίστηκε ένα σοβαρό εύρημα σε ένα από τα τρία παιδιά που θα ξετύλιγε το κουβάρι της φρικτής αυτής υπόθεσης.

Στα τέλη του προηγούμενο μήνα η μητέρα των τριών αδικοχαμένων κοριτσιών, μιλώντας στον αέρα της εκπομπής, υποστήριζε πως δεν άργησε να ειδοποιήσει τους γιατρούς όταν η μικρή Τζωρτζίνα έπαθε κρίση.

Οι σοκαριστικές μαρτυρίες διαδέχονται η μία την άλλη, ενώ ο πατέρας της Ρούλας Πισπιρίγκου έλεγε τότε πως θα έδινε και την ψυχή του για να μην φωνάζουν τη κόρη του «φόνισσα».

Η μητέρα, πάλι, του εν διαστάσει συζύγου της Ρούλας Πισπιρίγκου αρνιόταν κάθε ανάμειξη της νύφης.

Στις 25 Μαρτίου η Αγγελική Νικολούλη μιλά με πρόσωπα – κλειδιά για την υπόθεση στη Πάτρα. Η έμπειρη δημοσιογράφος φώτισε το δρόμο που έδειχνε το μεγαλύτερο νεκρό παιδί της οικογένειας.

Η συνομιλία της Ρούλας Πισπιρίγκου με την Αγγελική Νικολούλη λίγο πριν την έναρξη της εκπομπής παγώνει του πάντες. Ψυχρή, αδιάφορη, κάνει σχόλια ακόμη και για το τρέιλερ της εκπομπής.

Και αυτή τη φορά η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη έριξαν φως στη πιο φρικτή υπόθεση που είχαν να διαχειριστούν. Και οι αποκαλύψεις δεν έχουν τέλος.

«Έχω σοκαριστεί»

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA η Αγγελική Νικολούλη, σημείωσε ότι και η ίδια είναι σοκαρισμένη από την εξέλιξη της υπόθεσης των τριών παιδιών από την Πάτρα, λέγοντας πως εδώ και δύο εβδομάδες έβλεπε «φως» στην υπόθεση.

«Νιώθω και εγώ παγωμένη που μια μάνα τριών παιδιών κατάφερνε να παίζει στα δάχτυλα τους γιατρούς» ανέφερε η έμπειρη δημοσιογράφος.

«Όλο αυτόν τον καιρό μιλούσαμε συνεχώς, προσπαθούσα να αντιληφθώ τι κρύβει. Η Ρούλα προσπαθούσε να με ελέγξει, να μάθει ποιους μάρτυρες έχω, τι πληροφορίες θα φέρω στο φως. Μου ζητούσε, επίσης, να της βρω κάτι συγκεκριμένο που έψαχνε με εμμονή» πρόσθεσε.

Όπως λέει, η 33χρονη κάποιες φορές… μπέρδευε τα ονόματα των παιδιών, πώς δεν υπήρχε κανένα συναίσθημα και απέφευγε να μιλά για τις δύσκολες ώρες θανάτου των παιδιών.  «Ήταν μια γυναίκα ψυχρή, ήξερε και τι θα τη ρωτήσεις, όχι μόνο την απάντηση».

«Εκεί που έσπασε» πάντως «ήταν σε μια ανάρτηση που είχε κάνει ότι περιμένει αγοράκι, κάνοντας στη συνέχεια λόγο για λάθος διάγνωση», κατά την εγκυμοσύνη της Μαλένας.

Ερωτηθείσα πότε αντιλήφθηκε εμπλοκή της 33χρονης στην υπόθεση, η κ. Νικολούλη αποκάλυψε πως τής είχε κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση πώς, ενώ η μητέρα αναφερόταν στη Τζωρτζίνα ότι προστάτευε την Ίριδα, σε 15 ημέρες από τον θάνατο του βρέφους ένα υγιέστατο παιδί (σ.σ. η Τζωρτζίνα) οδηγήθηκε στο Καραμάνδειο με σπασμούς.

«Εκεί ήταν το βάρος όλο, έφερα πάνω – κάτω το νοσοκομείο. Ψάχναμε όλοι μέχρι που βρήκαμε τη μάρτυρα, τη μητέρα του παιδιού που βρισκόταν στο διπλανό δωμάτιο» πρόσθεσε.

Παράλληλα, η κ. Νικολούλη αναφέρθηκε και στην πληροφορία που έλαβε για τη θανατηφόρα ουσία που βρέθηκε στις εξετάσεις της Τζωρτζίνας, ενώ επεσήμανε ότι στο αυριανό «Φως στο Τούνελ» θα προχωρήσει σε μια αποκάλυψη για κάτι που της ζητούσε επίμονα η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Δείτε αναλυτικά

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024