Γιάννης Οικονόμου: Πέθανε ο πατέρας του κυβερνητικού εκπροσώπου
Η κηδεία του Δημήτρη Οικονόμου θα γίνει στις 4.00 το απόγευμα της Παρασκευής στον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου στη Λαμία.
Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 84 ετών ο Δημήτρης Οικονόμου, πατέρας του κυβερνητικού εκπροσώπου, Γιάννη Οικόνομου.
O Δημήτρης Οικονόμου υπήρξε ένας από τους μακροβιότερους προέδρους του Εμπορικού Συλλόγου Λαμίας, τον οποίο υπηρέτησε ακόμη και μετά την συνταξιοδότησή του, υποστηρίζοντάς τον με κάθε τρόπο.
Γεωπόνος στο επάγγελμα, ήταν εκ των ιδρυτών της πολύ γνωστής «Παναγροτικής».
Υπηρέτησε για πολλά χρόνια επίσης και το Επιμελητήριο Φθιώτιδας, ενώ ήταν εκλεγμένος αντιπρόσωπος της Φθιώτιδας στην ΕΣΕΕ και στο προεδρείο της.
Σύμφωνα με το lamiareport.gr, η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη σε όσους τον γνώριζαν από κοντά και ακόμη περισσότερο σε όσους είχαν την τύχη να συνεργαστούν μαζί του.
Η κηδεία του Δημήτρη Οικονόμου θα γίνει την Παρασκευή 1η Απριλίου στις 4.00 το απόγευμα στον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου στη Λαμία.
- Αντώνης Ρέμος: Η δωρεάν συναυλία στη Θεσσαλονίκη για τα 30 χρόνια του στο τραγούδι
- Δύο νέες επιχειρήσεις διάσωσης μεταναστών στα νότια της Κρήτης
- Τι ισχύει με το μέλλον του Αντετοκούνμπο – Τα «θέλω» των Μπακς σε πιθανό trade
- Οι 9 σταθμοί της Ιθάκης, το μεγάλο ευχαριστώ του Τσίπρα και το ταξίδι που μόλις αρχίζει
- Κόρινθος: Νεκρός βρέθηκε 69χρονος – Φέρει τραύμα από όπλο
- Σίξερς – Νικς 114-144: Σαρωτικοί οι Νεοϋορκέζοι, πέρασαν με… σκούπα στους τελικούς της Ανατολής
- Λυσίας: Ο μεγάλος μάστορας του λόγου (Μέρος Γ’)
- Θεσσαλονίκη: Έρευνες στον ποταμό Λουδία για τη σορό του 54χρονου που δολοφόνησαν
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 11.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/francisco-moreno-U8kQFsu9vzw-unsplash-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442