Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ουκρανία: Ελεύθερος σκοπευτής σκότωσε μητέρα στο Ντονέτσκ καταγγέλλει Ελληνίδα πολιτική αναλύτρια

Ουκρανία: Ελεύθερος σκοπευτής σκότωσε μητέρα στο Ντονέτσκ καταγγέλλει Ελληνίδα πολιτική αναλύτρια

Ο πόλεμος στην Ουκρανία συνεχίζεται, με Ελληνίδα πολιτική αναλύτρια να καταγγέλλει ότι μητέρα και κουμπάρα της σκοτώθηκε από πυρά ελεύθερου σκοπευτή.

Καταγγελία για τον θάνατο 40χρονης μητέρας στην περιοχή του Ντονέτσκ, που ελέγχεται από τους ρωσόφιλους αυτονομιστές, από πυρά ελεύθερου σκοπευτή έκανε η πολιτική αναλύτρια Εύα (Ευανθία) Κουλουριώτη.

Η πολιτική αναλύτρια, που ειδικεύεται σε θέματα Μέσης Ανατολής, έχει στενές σχέσεις με την Ουκρανία την οποία χαρακτηρίζει ως δεύτερη πατρίδα της. Όπως αναφέρει σε ανάρτησή της στο Facebook, την πληροφόρησαν ότι η 40χρονη κουμπάρα της Μαρίνα έπεσε νεκρή ενώ επέστρεφε στη Σαρτανά από τη Μαριούπολη, όπου είχε ταξιδέψει για να απεγκλωβίσει άλλους πολίτες από την πολιορκημένη πόλη.

Στην ανάρτησή της η Εύα Κουλουριώτη γράφει: «Πριν λίγο ενημερώθηκα ότι η κουμπάρα μου η Μαρίνα σκοτώθηκε από τα πυρά ελεύθερου σκοπευτή στην περιοχή που ελέγχεται από το DPR.

Επέστρεφε οδικώς στη Σαρτανά μαζί με μέλη της οικογένειάς της που μόλις είχε διασώσει από την Μαριούπολη. Το αυτοκίνητο ήταν γεμάτο με παιδιά. Οι υπόλοιποι είναι καλά στην υγεία τους. Η Μαρίνα δεν τα κατάφερε. Χτυπήθηκε στο κεφάλι.

Δεν έχω λόγια να περιγράψω την θλίψη μου! Εκεί που νομίζαμε ότι όλη η οικογένεια διασώθηκε, συνέβη αυτό. Η Μαρίνα ήταν μόλις 40 ετών και μητέρα τεσσάρων παιδιών.

Όχι, οι Ρώσοι δεν χτυπούν αμάχους…».

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Sports in

Σοκ με Νικολοπούλου στον Ολυμπιακό: Υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού

Μεγάλο πλήγμα για γυναικεία ομάδα μπάσκετ ου Ολυμπιακού, καθώς η αρχηγός των ερυθρόλευκων υπέστη σημαντικό τραυματισμό στο γόνατο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024