
Πάτρα: Ξεφεύγει η κατάσταση έξω από το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου – Έγραψαν «θάνατος» στο παντζούρι
Πλήθος κόσμου έχει συγκεντρωθεί έξω από το σπίτι της οικογένειας στην Πάτρα, με αρκετούς να φωνάζουν και να χτυπούν τα παράθυρα
Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό ότι ασκήθηκε δίωξη στη Ρούλα Πισπιρίγκου, κόσμος άρχισε να μαζεύεται έξω από το σπίτι της οικογένειας. Δεν λείπουν κι αυτοί που εξαπολύουν ύβρεις εναντίον των μελών της οικογένειας που βρίσκονται στο εσωτερικό του σπιτιού.
Φωνάζουν «θάνατος στους παιδοκτόνους»
Ενδεικτικό του έκρυθμου κλίματος που μπορεί να οδηγήσει σε απαράδεκτες και έκνομες καταστάσεις είναι το γεγονός ότι κάποιοι έγραψαν στα παντζούρια του σπιτιού «θάνατος στους παιδοκτόνους», ενώ το εξαγριωμένο πλήθος φωνάζει «θάνατος θάνατος».
Από ότι φαίνεται στα πλάνα υπάρχουν κάποιοι λίγοι αστυνομικοί μπροστά από την πόρτα του σπιτιού, χωρίς όμως να έχει γίνει μέχρι τώρα γνωστό εάν η αστυνομία θα επιχειρήσει να αποκλιμακώσει την κατάσταση και να διώξει το πλήθος από το σημείο. Αρκετοί είναι αυτοί που φωνάζουν στους αστυνομικούς να φύγουν ενώ ακούγονται κάποιοι να λένε «Ποιους προστατεύετε;»
Η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου έφτασε στο σημείο φορώντας κουκούλα για να μην την αναγνωρίσει το οργισμένο πλήθος.
- Σε δύο μέτωπα οι εξελίξεις στην καταγγελία της ΚΑΕ Αμαρουσίου κατά Λιόλιου: Αθλητικός Εισαγγελέας και ΕΕΑ για σκιές σε ασυμβίβαστα, διοίκηση ομάδων και διαιτησίες – Τι απαντά ο πρόεδρος της ΕΟΚ
- Αποκάλυψη Σλοτ: «Επιστρέφει στη Λίβερπουλ ο Τσιμίκας»
- Κενά στις εφαρμογές επαλήθευσης ηλικίας – «Χάκαραν» μέσα σε δύο λεπτά την πλατφόρμα της ΕΕ
- Sony World Photography Awards 2026: 430 χιλιάδες συμμετοχές, ιστορικές νίκες – Σπουδαίες εικόνες
- Η «τοξική κυβέρνηση» μιλάει για τοξικότητα, λέει η αντιπολίτευση – «Λαγός του Μητσοτάκη ο Γεωργιάδης»
- Αρναούτογλου: Πότε αλλάζει το σκηνικό του καιρού – Έρχονται βροχές και πτώση της θερμοκρασίας







