Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πάτρα: «Η κεταμίνη έχει αντίστοιχη χρήση με το χάπι βιασμού» λέει ο Γιάννης Μαρακάκης

Πάτρα: «Η κεταμίνη έχει αντίστοιχη χρήση με το χάπι βιασμού» λέει ο Γιάννης Μαρακάκης

Ο θάνατος των τριών παιδιών από την Πάτρα και το κουβάρι που αρχίζει να ξεδιπλώνεται έχει σοκάρει όλη την Ελλάδα. Οι εξελίξεις είναι συγκλονιστικές και ραγδαίες. Ο δικηγόρος Γιάννης Μαρακάκης μίλησε στο Mega και την εκπομπή Live News και εξήγησε γιατί η μητέρα των παιδιών έρχεται στην εισαγγελία της Αθήνας και δεν πάει στην εισαγγελία […]

Ο θάνατος των τριών παιδιών από την Πάτρα και το κουβάρι που αρχίζει να ξεδιπλώνεται έχει σοκάρει όλη την Ελλάδα. Οι εξελίξεις είναι συγκλονιστικές και ραγδαίες.

Ο δικηγόρος Γιάννης Μαρακάκης μίλησε στο Mega και την εκπομπή Live News και εξήγησε γιατί η μητέρα των παιδιών έρχεται στην εισαγγελία της Αθήνας και δεν πάει στην εισαγγελία Πάτρας, αλλά και τι είναι η κεταμίνη, η ουσία που οι τοξικολογικές έδειξαν ότι βρέθηκε στην Τζωρτζίνα.

Ο κ. Μαρακάκης ανέφερε αρχικώς πως η δικογραφία της υπόθεσης ζητήθηκε στην Αθήνα, διότι η Τζωρτζίνα κατέληξε στο «Παίδων» Αττικής, οπότε είναι μία υπόθεση πλέον που ξεφεύγει από τις αρμοδιότητες των Αρχών της Πάτρας.

«Μέσα στην εξίσωση υπάρχουν περισσότερες από μία σταθερές, οπότε πιθανότατα θα κληθούν οι γονείς για να δώσουν εξηγήσεις για τα δεδομένα που θα τους παρουσιασθούν από τις Αρχές» δήλωσε ο δικηγόρος, ενώ τόνισε πως οι εξελίξεις δικαστικά και διαδικαστικά θα είναι καταιγιστικές, «χωρίς να σημαίνει πως στοχοποιούμε κάποιον».

Η κεταμίνη

Αναφορικά με την ουσία κεταμίνη, ο κ. Μαρακάκης επισήμανε πως έχει χρησιμοποιηθεί κατά κόρον σε περιπτώσεις βιασμού, καθώς μέσω αυτού κάμπτονται οι αντιστάσεις του ατόμου και πέραν των καρδιολογικών προβλημάτων, δημιουργεί και αμνησία, κενά μνήμης, συμπεριφοράς  «και μπορεί να μετατρέψει τον άνθρωπο σε ένα εντελώς άβουλο ον».

Σημείωσε πως έχει αντίστοιχη χρήση με το χάπι βιασμού.

Στη συνέχεια υποστήριξε πως στην περίπτωση που η κεταμίνη χορηγήθηκε στη Τζωρτζίνα από τρίτο παράγοντα έγινε σε υγρή μορφή και ενέσιμα στον ορό του παιδιού.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024