Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κατερίνα Καινούργιου: «Πόση αθλιότητα και χυδαιότητα; Όλα έχουν και ένα όριο»

Κατερίνα Καινούργιου: «Πόση αθλιότητα και χυδαιότητα; Όλα έχουν και ένα όριο»

Έξαλλη η παρουσιάστρια με τα αναληθή δημοσιεύματα που κυκλοφορούν για την προσωπική της ζωή.

Ξέσπασε on air η Κατερίνα Καινούργιου. Η παρουσιάστρια, με αφορμή τις φήμες που ήθελαν την Ελεονώρα Ζουγανέλη και τον Σπύρο Δημητρίου να χωρίζουν, αναφέρθηκε στις ανακρίβειες που γράφονται για τα προσωπικά της και ήταν «καταπέλτης».

Είπε συγκεκριμένα στην εκπομπή της:

«Χάζευα λίγο τα εξώφυλλα περιοδικών και τι έγραφαν κατά καιρούς για μένα και την προηγούμενη μου σχέση. “Όχι στην Καινούργιου από τα αδέλφια του εφοπλιστή”, “Έξω από το ρεβεγιόν, στη black list η Καινούργιου από την οικογένεια του εφοπλιστή”, “Τα δάκρυα της Κατερίνας πάνω από το νυφικό, γιατί ακυρώθηκε ξανά ο γάμος”. Και συνεχίζουν τα εξώφυλλα με τίτλος του στιλ, “Πώς η Καινούργιου έχασε το μωρό της” παρόλο που δεν έχω μείνει ποτέ έγκυος δυστυχώς. “Κάνει δίδυμα η Καινούργιου, έτοιμη για εξωσωματική”.

Λοιπόν, θέλω να πω ότι η αθλιότητα πολλών… Και τώρα πάλι είμαι σε κάτι άθλιες φωτογραφίες με έναν υποτίθεται νέο σύντροφο και εικάζουν διάφορα. Λίγο, υπάρχει και ένα όριο! Όχι για μένα προσωπικά, αλλά για την οικογένεια μου και πάνω απ΄ όλα για τον άνθρωπο που μπορεί να είναι. Δεν γράφουν τίποτα για το παιδί, δεν τον αναφέρουν και γράφουν “ο πρώην της Ηλιάκη”.

Η Ηλιάκη η οποία έχει οικογένεια, έχει παιδί… Δηλαδή πόση αθλιότητα και χυδαιότητα σε όλο αυτό; Χωρίς να πάρουν να ρωτήσουν τι συμβαίνει και αν ισχύει. Όλα έχουν και ένα όριο! Γιατί περνάει ο άλλος από το περίπτερο και στεναχωριέται και ο άλλος και εγώ και η οικογένεια του».

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024