Αμπράμοβιτς: Παρών στις συνομιλίες Κιέβου και Μόσχας στο Ντολμά Μπαχτσέ
Ο ιδιοκτήτης της Τσέλσι, Ρομάν Αμπράμοβιτς βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη.
Οι συνομιλίες μεταξύ της Ρωσίας και της Ουκρανίας ξεκίνησαν στο ανάκτορο Ντολμά Μπαχτσέ στην Κωνσταντινούπολη, μετέδωσε η ουκρανική τηλεόραση.
Οι δύο αντιπροσωπείες κάθονται απέναντι η μία από την άλλη σε ένα μεγάλο τραπέζι. Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν υποδέχθηκε τις αντιπροσωπείες δηλώνοντας ότι και οι δύο πλευρές έχουν «νόμιμες ανησυχίες», ενώ τόνισε ότι «εναπόκειται και στις δύο πλευρές να τερματίσουν αυτή την τραγωδία».
Σύμφωνα με δύο πηγές τις οποίες επικαλείται το πρακτορείο Reuters, στις συνομιλίες συμμετέχει και ο Ρώσος ολιγάρχης Ρομάν Αμπράμοβιτς.
Ο Αμπράμοβιτς δίπλα στον Καλίν
Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της Ρωσίας και της Ουκρανίας – οι πρώτες που διεξάγονται διά ζώσης εδώ και περισσότερες από δεκαπέντε ημέρες – αναμένεται να είναι δύσκολες και δεν υπάρχουν πολλές προσδοκίες ότι θα έχουν αποτελέσματα.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Παναθηναϊκός – Περιστέρι Betsson 94-86: Έπαιξαν με τη φωτιά αλλά δεν κάηκαν οι «πράσινοι»
- Ηράκλειο: Συνελήφθη δημοτικός υπάλληλος που πήρε φακελάκι 6.000 ευρώ για να εκδώσει πλαστό έγγραφο
- Λεβαδειακός-Βόλος 3-1: Πάρτι Ευρώπης έκαναν οι Βοιωτοί
- Ολυμπιακός: «Εξαφανίζονται» τα εισιτήρια για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ – Πόσα απέμειναν
- Η περίπλοκη, αληθινή ιστορία του αδέσποτου αρκούδου Paddington — Η κόρη του δημιουργού αφηγείται
- Πέθανε η καθηγήτρια Πολιτικής Θεωρίας και θεωρητικός του φεμινισμού, Ελένη Βαρίκα



