Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αγωνία στον Ολυμπιακό: Τα νεότερα για Σλούκα και Φαλ

Αγωνία στον Ολυμπιακό: Τα νεότερα για Σλούκα και Φαλ

Σε αναμμένα κάρβουνα είναι στον Ολυμπιακό, καθώς περιμένουν να δουν σε τι κατάσταση βρίσκονται ενόψει του ματς με την Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ οι Σλούκας και Φαλ

Ο Ολυμπιακός μπορεί να έχει εξασφαλίσει το πλεονέκτημα έδρας από το ματς της περασμένης εβδομάδας με τη Βιλερμπάν στο «Αστρομπάλ», όμως ψάχνει νίκη και στο τελευταίο παιχνίδι της regular season κόντρα στην Μπαρτσελόνα για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα.

Οι Ερυθρόλευκοι κοντράρονται την Παρασκευή στο ΣΕΦ με την Μπαρτσελόνα σε ένα ματς που μπορεί να δώσει ακόμη και την τρίτη θέση στην ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, ανάλογα και με τα αποτελέσματα της Αρμάνι. Ωστόσο, η προετοιμασία των Πειραιωτών για την αναμέτρηση με τους Μπλαουγκράνα έχει ξεκινήσει με δύο σημαντικά προβλήματα.

Ο λόγος για τους Κώστα Σλούκα και Μουσταφά Φαλ, οι οποίοι έχουν γρίπη και η κατάσταση τους εμπνέει ανησυχία, με τη συμμετοχή τους να είναι αμφίβολη για το ματς της Παρασκευής. Αυτό επιβεβαίωσε σε δηλώσεις του και ο ίδιος ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Οι δυο παίκτες των Ερυθρολεύκων δεν αγωνίστηκαν καθόλου στο παιχνίδι με το Περιστέρι για την Basket League και κάνουν αγώνα δρόμου να προλάβουν την Μπαρτσελόνα.

Όλα δείχνουν ότι θα ξεκαθαρίσουν την τελευταία στιγμή και οι δύο περιπτώσεις, με όλα τα σενάρια να είναι ανοιχτά.

Ο Μπαρτζώκας στη συνέντευξη Τύπου ήταν ξεκάθαρος, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Υπάρχει ανησυχία, δεν ξέρουμε αν θα παίξουν. Θα αποδειχθεί τις επόμενες μέρες».

Όπως καταλαβαίνει κανείς, αν ο Ολυμπιακός στερηθεί τους δύο συγκεκριμένους παίκτες, η απώλεια θα είναι μεγάλη, ειδικά κόντρα σε μια ομάδα όπως η Μπαρτσελόνα, που αποτελεί μια από τις πιο πλήρεις ομάδες της EuroLeague.

Ταυτόχρονα οι Πειραιώτες θα χάσουν τον «πύργο» τους στη θέση «5», αλλά και τον φύσει και θέσει ηγέτη τους, με τους Σλούκα και Φαλ να είναι αποδεδειγμένα κομβικοί στο μπάσκετ που παίζει η ομάδα του Μπαρτζώκα.

Sports in

Έφερε τη σειρά στα ίσια με μπρέικ το Μαϊάμι (vid)

Οι Χιτ σόκαραν τους Σέλτικς, καθώς επικράτησαν με 111-101 στη Βοστώνη και έφεραν στα ίσια (1-1) τη σειρά του πρώτου γύρου των playoffs.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024