Πλεύρης από Βρυξέλλες: Πιθανό να έχουμε νέα αναζωπύρωση του κοροναϊού στην Ευρώπη
Μιλώντας για την πανδημία ο υπουργός Υγείας τόνισε πως δεν αποκλείεται να υπάρξει αναζωπύρωση.
Στο συμβούλιο Υπουργών Υγείας στις Βρυξέλλες βρίσκεται ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης.
Σε δηλώσεις του ο Θάνος Πλεύρης τόνισε η Ελλάδα θα δείξει με κάθε τρόπο την αλληλεγγύη της προς τον δοκιμαζόμενο λαό της Ουκρανίας.
«Η Ευρώπη πρέπει να δείξει αλληλεγγύη απέναντι στον ουκρανικό λαό που αυτή τη στιγμή δοκιμάζεται. Είμαστε έτοιμοι να τον ενισχύσουμε και να τον υποστηρίξουμε με την αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας αλλά και με τη μεταφορά ασθενών από την Ουκρανία στα δικά μας νοσοκομεία», ανέφερε συγκεκριμένα.
Μιλώντας για την πανδημία ο υπουργός Υγείας τόνισε πως δεν αποκλείεται να υπάρξει αναζωπύρωση:
«Παράλληλα, παρακολουθούμε την πανδημία η οποία εξακολουθεί να είναι εδώ, ωστόσο θεωρούμε ότι σιγά-σιγά πηγαίνουμε σε αποκλιμάκωση. Πρέπει, όμως, να είμαστε έτοιμοι σε κάθε περίπτωση για τυχόν αναζωπύρωσή της. Η Ευρώπη βρίσκεται μπροστά σε προκλήσεις και η αλληλεγγύη είναι ο μόνος δρόμος για να δείξουμε τις κοινές αξίες της Ευρώπης».
- Σκληρό μήνυμα Ανδρουλάκη στην ΚΟΕΣ: Πρέπει κάποιοι να καταλάβετε ότι οι εσωκομματικές εκλογές έχουν τελειώσει
- Κρήτη: Στο νοσοκομείο γυναίκα που παρασύρθηκε από φορτηγό στο Ηράκλειο
- Παγκράτι: Νεκρός άνδρας που οδηγούσε ηλεκτρικό πατίνι
- «Έδεσε» τον Ουπαμεκανό στο Μόναχο ως το 2030 η Μπάγερν
- Game On: Η Φελίσια Τσαλαπάτη μαθαίνει τα μυστικά του Padel από τον Βασίλη Καραμπέτσο (vid)
- Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση αποκατάστασης του έφιππου ανδριάντα του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη