Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αλεξανδρούπολη: Αμερικανικά άρματα προωθούνται στην Ανατολική Ευρώπη

Αλεξανδρούπολη: Αμερικανικά άρματα προωθούνται στην Ανατολική Ευρώπη

Αμερικανικά άρματα που ανήκουν στη δύναμη του ΝΑΤΟ και ξεφορτώθηκαν στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης από το γιγαντιαίο οχηματαγωγό LIBERTY PASSION μεταφέρθηκαν σιδηροδρομικώς μέσω του νομού Εβρου σε χώρες της Ανατολικής Ευρώπης.

Αμερικανικά άρματα των δυνάμεων του ΝΑΤΟ μεταφέρθηκαν σιδηροδρομικώς από την Αλεξανδρούπολη, μέσω Βουλγαρίας, στη Ρουμανία.

Από το Ορμένιο

Οπως φαίνεται στο Video του Κώστα Θεοχαρίδη για το Evros-news.gr από την περιοχή του Ορμενίου, η αμαξοστοιχία που μεταφέρει τα τεθωρακισμένα των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων οι οποίες μετέχουν στο ΝΑΤΟ, προωθούνται αρχικά στη Βουλγαρία και συνεχίζουν σε άλλες χώρες της Βαλκανικής αλλά και της Βαλτικής που επίσης μετέχουν στην Ατλαντική Συμμαχία.

Τα άρματα ξεφορτώθηκαν πριν λίγες ημέρες από το τεράστιο αμερικανικό οχηματαγωγό LIBERTY PASSION που κατέπλευσε την περασμένη εβδομάδα στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης.

Ο στρατιωτικές δυνάμεις που μετακινούνται μέσω του νομού Εβρου ενισχύουν ή αντικαθιστούν τις αντίστοιχες στρατιωτικές δυνάμεις που σταθμεύουν στις χώρες της Ανατολικής Ευρώπης, οι οποίες είναι ενταγμένες στο ΝΑΤΟ, ή παίρνουν μέρος σε νατοϊκές στρατιωτικές ασκήσεις στις ίδιες περιοχές.

Sports in

H Γιουβέντους έχασε την δίκη με τον Ρονάλντο και θα του καταβάλει 19,5 εκατομμύρια ευρώ

Η Γιουβέντους έχασε τη δίκη με τον Κριστιάνο Ρονάλντο που αφορά οικονομικές οφειλές προς τον Πορτογάλο σούπερ σταρ και καλείται να του πληρώσει σχεδόν 20 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024