Αμερικανικά άρματα που ανήκουν στη δύναμη του ΝΑΤΟ και ξεφορτώθηκαν στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης από το γιγαντιαίο οχηματαγωγό LIBERTY PASSION μεταφέρθηκαν σιδηροδρομικώς μέσω του νομού Εβρου σε χώρες της Ανατολικής Ευρώπης.

Αμερικανικά άρματα των δυνάμεων του ΝΑΤΟ μεταφέρθηκαν σιδηροδρομικώς από την Αλεξανδρούπολη, μέσω Βουλγαρίας, στη Ρουμανία.

Από το Ορμένιο

Οπως φαίνεται στο Video του Κώστα Θεοχαρίδη για το Evros-news.gr από την περιοχή του Ορμενίου, η αμαξοστοιχία που μεταφέρει τα τεθωρακισμένα των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων οι οποίες μετέχουν στο ΝΑΤΟ, προωθούνται αρχικά στη Βουλγαρία και συνεχίζουν σε άλλες χώρες της Βαλκανικής αλλά και της Βαλτικής που επίσης μετέχουν στην Ατλαντική Συμμαχία.

Τα άρματα ξεφορτώθηκαν πριν λίγες ημέρες από το τεράστιο αμερικανικό οχηματαγωγό LIBERTY PASSION που κατέπλευσε την περασμένη εβδομάδα στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης.

Ο στρατιωτικές δυνάμεις που μετακινούνται μέσω του νομού Εβρου ενισχύουν ή αντικαθιστούν τις αντίστοιχες στρατιωτικές δυνάμεις που σταθμεύουν στις χώρες της Ανατολικής Ευρώπης, οι οποίες είναι ενταγμένες στο ΝΑΤΟ, ή παίρνουν μέρος σε νατοϊκές στρατιωτικές ασκήσεις στις ίδιες περιοχές.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr