Πάτρα: Με «κόκκινα πλάνα» και το «βρήκα στοιχεία» της Νικολούλη το τρέιλερ του Φως στο Τούνελ
Δείτε το τρέιλερ...
Εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας προαναγγέλλει η Αγγελική Νικολούλη με το νέο τρέιλερ της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» το οποίο θα προβληθεί το βράδυ της Παρασκευής 1 Απριλίου.
Το βίντεο κοινοποίησε η ίδια η Αγγλική Νικολούλη στα social media, η οποία ερευνά τον θάνατο των τριών κοριτσιών της οικογένειας Δασκαλάκη.
Το trailer ξεκινά με τον διάλογο που είχε η δημοσιογράφος με τη μητέρα των κοριτσιών, Ρούλα Πισπιρίγκου και αποκαλύφθηκε την περασμένη εβδομάδα στην εκπομπή.
«Κι εγώ πίστευα ότι σήμερα δεν θα κάνετε εκπομπή. Είδες… Που μου είπες πως αν δεν έχουμε στοιχεία δεν θα κάνουμε εκπομπή…» είπε η γυναίκα με την Αγγελική Νικολούλη να απαντά: «Αν δεν έχουμε… Από την στιγμή που βρήκα…».
Μετά τη φράση αυτή, τα πλάνα του βίντεο αποκτούν κόκκινο χρώμα και υπάρχουν φώτα που μοιάζουν με φάρο περιπολικού.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
- ΗΠΑ: Τραμπ, ICE και ακροδεξιά στρέφουν τους προοδευτικούς Αμερικανούς στα όπλα
- Super League: Must win παιχνίδι για τον Άρη και «τελικός» στην Κρήτη – Τα τρία κομβικά ματς των play out
- Μία αγορά εργασίας που απαιτεί τα πάντα, αλλά προσφέρει ψίχουλα: Η αλήθεια πίσω από την «απρόθυμη» Gen Z
- Παρά τα θετικά σημάδια για συνομιλίες ο Τραμπ ζητά συμφωνία μέχρι την Τετάρτη – «Αλλιώς μπορεί να ρίξουμε βόμβες»
- Γιώργος Μυλωνάκης: Συνεχίζει να νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ
- Το… παράπονο του Φρανσίσκο: «Εγώ πρέπει να πάρω το βραβείο του MVP, όχι ο Βεζένκοφ»
- Ποιοι χάνουν, ποιοι κερδίζουν την «μάχη» με την εφορία
- Αρκάς: Η καλημέρα του Σαββάτου
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 18.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/daniel-olah-enaFJelpNxY-unsplash-1-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442