Πόλεμος στην Ουκρανία: Καμία ένδειξη ότι χαλάρωσε ο ρωσικός κλοιός στο κίεβο
Το ουκρανικό υπουργείο Αμυνας δεν διαθέτει ενδείξεις ότι οι ρωσικές δυνάμεις χαλάρωσασν τον πολιορκητικό κλοιό στο Κίεβο.
Η Ουκρανία δεν βλέπει ενδείξεις στο πεδίο ότι η Ρωσία εγκατέλειψε το σχέδιό της να περικυκλώσει την ουκρανική πρωτεύουσα Κίεβο, δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος τύπου του υπουργείου Άμυνας της χώρας Ολεξάντερ Μοτουζιάνικ.

«Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, η Ρωσική Ομοσπονδία δεν έχει εγκαταλείψει τις προσπάθειές της, εάν όχι να καταλάβει, αλλά να περικυκλώσει το Κίεβο. Προς το παρόν, δεν βλέπουμε μετακίνηση των εχθρικών δυνάμεων μακριά από το Κίεβο», είπε σε μια ενημέρωση που μεταδόθηκε σε τηλεοπτικά δίκτυα.
- 13η σύνταξη: Η τιμωρητική λογική μιας κατάργησης: «Δεν σας άρεσε; Σας την κόβουμε»
- Δύο μέτρα, δύο σταθμά: Σιγή ιχθύος από την ΕΕ για το Ισραήλ στη Μπιενάλε, «πρόστιμο» για τη Ρωσία
- Είναι το slow summer το μυστικό για καλύτερες διακοπές;
- Το Αιγαίο που πληγώναμε: Παράνομη αλιεία από τουρκικές μηχανότρατες καταγγέλλει το «Αρχιπέλαγος»
- Ο Γολγοθάς των γυναικών από την Ουγκάντα προς τη Μέση Ανατολή
- «Η κατάσταση μόνο θα χειροτερεύει» – Οι πυρκαγιές αναγκάζουν τους πυροσβέστες να κάνουν αδύνατες επιλογές
- Πολλοί άνθρωποι εμπιστεύονται την επιστήμη αλλά ασπάζονται θεωρίες συνωμοσίας – Γιατί;
- Το 40% των Ελλήνων με μια χρόνια νόσο – Από τα μεγαλύτερα ποσοστά πολλαπλής νοσηρότητας κατέχει η Ελλάδα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 25.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/david-becker-jDVJH_9p3pk-unsplash-1-315x220.jpg)
































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442