Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πρωτιά για τις εθνικές μας ομάδες γκόλμπολ ανδρών και γυναικών στην Αλεξάνδρεια

Πρωτιά για τις εθνικές μας ομάδες γκόλμπολ ανδρών και γυναικών στην Αλεξάνδρεια

Κορυφαίοι σκόρερ του τουρνουά οι Χατζηπάντου και Άγκο

«Έκλεψαν την παράσταση» αλλά και τους… τίτλους, σε ομαδικό αλλά και ατομικό επίπεδο, οι εθνικές μας ομάδες γκόλμπολ στην Αλεξάνδρεια. Κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες, την ίδια στιγμή που οι Θανάσης Χατζηπάντου και Βασιλική Άγκο αναδείχθηκαν και πρώτοι σκόρερ του διεθνούς τουρνουά Egyptian Pyramids International Championships.

Η εθνική μας ομάδα των γυναικών, αν και βρέθηκε να χάνει με 1-2 και 3-4, κατάφερε να βρεθεί στην πρώτη θέση του τουρνουά. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, στο πλευρό του οποίου βρίσκεται ο όμιλος ΥΓΕΙΑ, στον τελικό της διοργάνωσης επικράτησε 5-4 του αντίστοιχου της Αιγύπτου και κατέκτησε αήττητο το χρυσό μετάλλιο.

Όσον αφορά στην εθνική ανδρών, με οκτώ σερί νίκες, συμπεριλαμβανομένης κι αυτής του τελικού απέναντι στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Αιγύπτου (4-0), κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο του τουρνουά. Η ομάδα του Αντώνη Ανάστου, χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα, κατάφερε στον τελικό να επικρατήσει για τρίτη συνεχή φορά της οικοδέσποινας Αιγύπτου και να φτάσει πανηγυρικά στην κατάκτηση της πρώτης θέσης.

Σε επίπεδο διαιτησίας, ο Αντώνιος Χριστόδουλος, πέρασε με επιτυχία τις εξετάσεις στη σχολή που πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια των αγώνων και πλέον θα εκπροσωπεί την Ελλάδα σε όλες τις μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις (Παραολυμπιακούς, Παγκόσμια κ.ο.κ.).

Sports in

Έτοιμος για θρυλικό μπρέικ ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Με στόχο να σπάσει την έδρα της Μπαρτσελόνα με το… καλημέρα ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους Καταλανούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024