Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γουίλ Σμιθ: Ο Χρήστος Χωμενίδης στο πλευρό του ηθοποιού για το χαστούκι

Γουίλ Σμιθ: Ο Χρήστος Χωμενίδης στο πλευρό του ηθοποιού για το χαστούκι

Για ένα αρχαίο αίσθημα τιμής έκανε λόγο ο γνωστός συγγραφέας με ανάρτηση του για το χαστούκι που έριξε ο Γουίλ Σμιθ στον Κρις Ροκ.

Ο Χρήστος Χωμενίδης με ανάρτηση του στο facebook σχολίασε το χαστούκι του Γουίλ Σμιθ και είπε ότι μπορεί να κατανοήσει μια τέτοια πράξη. Μάλιστα έγραψε πως ένας άνδρας πρέπει να είναι διατεθειμένος να έρθει στα χέρια υπερασπιζόμενος τη γυναίκα που συνοδεύει.

Και διευκρίνισε πως αυτό το λέει όχι από ιδιοκτησιακή αντίληψη, αλλά από ένα αρχαίο αίσθημα τιμής. Συγκεκριμένα ο Χρήστος Χωμενίδης έγραψε: «Δεν συζητώ για το συγκεκριμένο περιστατικό, για το εάν επρόκειτο για χυδαία προσβολή ή ατυχές αστείο ή ίσως ακόμα και για καθαρή παρεξήγηση.»

«Ας μη φοβόμαστε τις λέξεις»

Και συνέχισε: «Ένα πιστεύω ωστόσο ακράδαντα. Πως ένας άντρας πρέπει να είναι διατεθειμένος και να έρθει στα χέρια, και να φάει ξύλο και να ρίξει ξύλο υπερασπιζόμενος τη γυναίκα που συνοδεύει. Όχι βεβαίως από ιδιοκτησιακή αντίληψη. Αλλά από ένα αρχαίο αίσθημα τιμής. Ανδρείας. Ας μη φοβόματε τις λέξεις, λεβεντιάς. Που αν χαθεί, θα καταντήσουμε άχθος αρούρης.-»

Τα σχόλια των ακολούθων του συγγραφέα κάτω από την ανάρτηση ποικίλουν. Κάποιοι του λένε πως έχει δίκιο και έτσι πρέπει να είναι ο άνδρας, ενώ κάποιοι άλλοι του λένε πως η χρήση σωματικής βιας είναι κάτι το ανεπίτρεπτο.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024