Ουκρανία: Ανακατέλαβαν δύο περιοχές στη Ζαπορίζια οι ουκρανικές δυνάμεις, συνεχίζονται οι ρώσικοι βομβαρδισμοί στις πόλεις – κλειδιά
Η Ουκρανία υποστηρίζει ότι ανακατέλαβε δύο χωριά στη Ζαπορίζια, την ώρα που συνεχίζονται οι επιθέσεις σε πόλεις - κλειδιά, ακόμα και στη Λβιβ στα δυτικά της χώρας.
Ο πόλεμος στην Ουκρανία συνεχίζεται για 32η ημέρα, με τον ουκρανικό στρατό και τους πολίτες να αντιστέκονται, ενώ συνεχίζονται οι ρωσικοί βομβαρδισμοί σε μια σειρά κομβικές πόλεις, ακόμα και στα δυτικά της χώρας, όπως στη Λβιβ.
Ο ουκρανικός στρατός υποστηρίζει ότι έχει ανακαταλάβει δύο περιοχές στην Περιφέρεια της Ζαπορίζια. Πιο συγκεκριμένα, οι Ουκρανοί ανακοίνωσαν ότι απελευθέρωσαν τις Πολτάβκα και Μαλινίβκα.
Σύμφωνα με τον Independent του Κιέβου, ο ουκρανικός στρατός μετά από σφοδρές μάχες απώθησε τα ρωσικά στρατεύματα από χωριά της Περιφέρειας Ζαπορίζια.
⚡️Ukrainian forces liberate Poltavka, Malynivka.
On March 26, Ukrainian forces launched successful counterattacks against Russian troops, ousting them from the temporarily-occupied villages in Zaporizhzhia Oblast. Heavy fighting occurred in both villages.
— The Kyiv Independent (@KyivIndependent) March 27, 2022
Μαίνονται οι βομβαρδισμοί
Οι ρωσικές δυνάμεις συνεχίζουν να χτυπούν στόχους σε ολόκληρη την Ουκρανία, ενώ στοχεύουν πολλές πυκνοκατοικημένες περιοχές με αμάχους, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από το βρετανικό υπουργείο Άμυνας.
Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η Ρωσία συνεχίζει να βασίζεται σε πυραυλικές επιθέσεις που γίνονται από τον ρωσικό εναέριο χώρο προκειμένου να μειώσει την έκθεση των αεροσκαφών της στην ουκρανική αεράμυνα.
Οι ΗΠΑ ανέφεραν ότι αυτά τα όπλα έχουν ποσοστό αποτυχίας έως και 60% και έτσι μειώνεται το ρωσικό απόθεμα, γεγονός που θα αναγκάσει τη Μόσχα να στραφεί σε λιγότερο εξελιγμένους πυραύλους.
Latest Defence Intelligence update on the situation in Ukraine – 26 March 2022
Find out more about the UK government’s response: https://t.co/2dKEwcCB4E
🇺🇦 #StandWithUkraine 🇺🇦 pic.twitter.com/EHVWIjfnAT
— Ministry of Defence 🇬🇧 (@DefenceHQ) March 26, 2022
Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA για την κατάσταση στην Ουκρανία
- Η Ελένη Μενεγάκη βάζει τέλος στις φήμες για την προσωπική της ζωή – «Το θέμα τελειώνει εδώ»
- «Κουίζ Κανίς; Πόσο καλά ξέρεις τους σκύλους;» – Ένα βιβλίο που θα ενισχύσει οικονομικά φιλοζωικά σωματεία
- Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: «Χοντρό παιχνίδι» με το στενό Μπαμπ ελ-Μαντέμπ – Τι θα συμβεί αν κλείσουν οι «Πύλες των Δακρύων»
- Χαμένη σελίδα από το Παλίμψηστο του Αρχιμήδη βρέθηκε ξανά μετά από 120 χρόνια
- ΗΠΑ: Άγριο έγκλημα – 74χρονος σκότωσε και διαμέλησε την 33χρονη σύζυγό του
- Ανδρουλάκης: Αποκαλύφθηκε ότι το Predator ήταν το όπλο του παρακράτους, που έστησε ο Πρωθυπουργός και το Μαξίμου – Ο Μητσοτάκης οφείλει να απαντήσει τώρα
- Το ρεκόρ που ισοφάρισε ο Παναθηναϊκός με τη νίκη επί της Μπέτις
- Καρδίτσα: Διακόπηκαν τα σχολικά δρομολόγια του ΚΤΕΛ λόγω συσσωρευμένων χρεών της Περιφέρειας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 13.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/greg-rakozy-eorb_1PkoB8-unsplash-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442