Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ο πρωταθλητής είναι εδώ: Νικητής ο Φερστάπεν στο Grand Prix της Σαουδικής Αραβίας

Ο πρωταθλητής είναι εδώ: Νικητής ο Φερστάπεν στο Grand Prix της Σαουδικής Αραβίας

Ασύλληπτη μάχη μεταξύ Μαξ Φερστάπεν και Σαρλ Λεκλέρκ μέχρι τέλος στο Grand Prix της Σαουδικής Αραβίας, όμως στο τέλος χαμόγελασε ο πρωταθλητής!

Δεν σταματά να χτυπά ποτέ η καρδιά του πρωταθλητή! Ο Μαξ Φερστάπεν έκανε… μαγικά στο δεύτερο μισό του αγώνα – θρίλερ στη Σαουδική Αραβία και μετά από μια απίστευτη μάχη με τον Σαρλ Λεκλέρκ, πανηγύρισε τη νίκη, αφήνοντας πίσω του τον Μονεγάσκο. Στο βάθρο και πάλι ο Σάινθ, τερματίζοντας στην 3η θέση.

Το τρακάρισμα του Λατίφι έφερε τα πάνω κάτω, με μεγάλο ζημιωμένο τον Πέρεζ, ενώ ο Λιούις Χάμιλτον μπήκε στους βαθμούς, πετυχαίνοντας και ρεκόρ.

Με το ξεκίνημα της αναμέτρησης ο Φερστάπεν πέρασε τον Σάινθ στην πρώτη στροφή και ανέβηκε τρίτος, όμως στη συνέχεια τα πράγματα έμοιαζαν να μην αλλάζουν εύκολα. Έτσι, ο Πέρεζ που ήταν πρώτος μπήκε να αλλάξει ελαστικά, με την Φεράρι να αφήνει έξω τον Λεκλέρκ για να μπει στο επόμενο.

Η ιταλική ομάδα στάθηκε τυχερή, καθώς ο Λατίφι κάρφωσε το μονοθέσιό του στον τοίχο και όλοι μπήκαν στα πιτ. Όταν βγήκαν από αυτά ο Μονεγάσκος ήταν πρώτος, με τον Φερστάπεν ακριβώς από πίσω του και πιο πίσω οι Σάινθ και Πέρεζ.

Ο Ολλναδός πρωταθλητής της Red Bull βρήκε την ευκαιρία και πέρασε τον Λεκλέρ, όμως ο πιλότος της Ferrari κέρδισε άμεσα πίσω τη θέση του. Ωστόσο, λίγο πριν το τέλος ο Μαξ βούτηξε στην ευθεία και κατάφερε να πανηγυρίσει μια σπουδαία νίκη στη Σαουδική Αραβία.

Sports in

Η Χιρόνα «καθάρισε» την Μπαρτσελόνα με ανατροπή και έστεψε και μαθηματικά τη Ρεάλ (4-2)

Η Χιρόνα αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, τελικά έκανε την ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα και πήρε το καταλανικό ντέρμπι (4-2).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024