
Εκτός του Grand Prix της Σαουδικής Αραβίας ο Μικ Σουμάχερ
Η Haas ενημέρωσε πως ο νεαρός πιλότος δεν θα λάβει μέρος στο Grand Prix της Τζέντα, μετά το τρακάρισμα που είχε στις κατατακτήριες δοκιμές
Δεν θα «τρέξει» τελικά στον δεύτερο αγώνα του παγκοσμίου πρωταθλήματος της Fprmula 1 ο Μικ Σουμάχερ.
Λίγη ώρα μετά τις κατατακτήριες δοκιμές στην πίστα της Τζέντα, η Haas ενημέρωσε ότι ο Γερμανός οδηγός δεν θα λάβει μέρος στο Grand Prix της Κυριακής (27/03), μετά το ατύχημα που είχε στη διάρκεια του Q2 των δοκιμαστικών του Σαββάτου (26/03).
Η σφοδρότητα με την οποία προσέκρουσε πάνω στις μπαριέρες με το μονοθέσιό του ο Σουμάχερ προκάλεσε παγωμάρα σε όλο τον κόσμο και μέχρι να γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα των εξετάσεων που υποβλήθηκε στο νοσοκομείο της πόλης της Σαουδικής Αραβίας, άπαντες περίμεναν με αγωνία τα νέα για την κατάσταση της υγείας του.
Όπως έγινε γνωστό ο Γερμανός «πιλότος» της Haas δεν υπέστη κάποιο τραυματισμό ή, άλλο πρόβλημα και περισσότερο για προληπτικούς λόγους αποφασίστηκε να μην δώσει το παρόν στον δεύτερο αγώνα της σεζόν. Όπως αναφέρει στην ενημέρωσή της η ομάδα του «για την αποφυγή αμφιβολιών, θα έχουμε μόνο ένα αυτοκίνητο στην κούρσα».
- Super League: Η βαθμολογία των play out μετά τη νίκη του Πανσερραϊκού και την ήττα της ΑΕΛ
- Αυτή είναι η τέχνη της «μικρο-απόδρασης» που σου φτιάχνει το Σαββατοκύριακο
- Μετά την αποχώρηση του από το WWE, ο Τζον Σίνα εστίασε στην οικογένειά του
- Καρδίτσα – Προμηθέας 95-79: «Κλείδωσε» την παραμονή της με κορυφαίους τους Τζέφερσον (vid)
- Το εμπόριο αναζητά μια «ανάσα» σε ένα δύσκολο καλοκαίρι – Το στοίχημα του τουρισμού και οι online αγορές
- Super League: Η βαθμολογία για τις θέσεις 5-8 – Τι ισχύει για το ευρωπαϊκό εισιτήριο (pic)


