Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ατύχημα Formula1: Τρομάζει η ταχύτητα με την οποία τράκαρε ο Μικ Σουμάχερ

Ατύχημα Formula1: Τρομάζει η ταχύτητα με την οποία τράκαρε ο Μικ Σουμάχερ

Στην προσπάθειά του ο νεαρός Γερμανός με το μονοθέσιο τη Haas έχασε τον έλεγχο, στα χθεσινά δοκιμαστικά και έπεσε με σφοδρότητα στον προστατευτικό τοίχο.

Το χθεσινό ατύχημα του Μικ Σουμάχερ, στα χρονομετρημένα στο γκραν πρι της Σαουδικής Αραβίας, τρόμαξε όσους παρακολουθούσαν εκείνη τη στιγμή τον νεαρό πιλότο της HAAS, να προσπαθεί να κάνει τον καλύτερο χρόνο.

Ο νεαρός μετά από ένα τετ -α κε, κατέληξε με το μονοθέσιο του στην προστατευτική μπαριέρα, διαλύοντας το αγωνιστικό του, και τον ίδιο μετά από λίγο να μεταφέρεται με ασθενοφόρο. Τελικώς, ο ίδιος κατάφερε να βγει αλώβητος και το βράδυ να ανακοινώνει ο ίδιος μέσω των σόσιαλ ότι είναι καλά, και να μην ανησυχούν.

Σύμφωνα με την ομάδα του, ο νεαρός πιλότος έπεσε στον προστατευτικό τοίχο με ταχύτητα 260χλμ/ώρα! Όμως, χάρη στο γεγονός, ότι το πρόσκρουση έγινε πλαγιωμετωπικά – και ευτυχώς όχι μετωπικά –  ήταν καθοριστικό ώστε να γίνει εκτόνωση της ενέργειας και το όχημα να συνεχίσει μετά την πρόσκρουση να κινείται, έως ότου, διαλυμένο σταματήσει.

Sports in

Επιστροφή στο μέλλον για Ιμπόρα και Έμερι

Αν στην καριέρα κάθε ποδοσφαιριστή υπάρχει ένας icon προπονητής και το αντίστροφο, τότε το βράδυ της Πέμπτης στο Βίλα Παρκ, ο Ουνάι Έμερι και ο Βιθέντε Ιμπόρα θα έχουν πολλά να θυμηθούν ως alter ego ο ένας του άλλου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024