Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πάτρα: «Το ενδιαφέρον της μητέρας για τη Τζωρτζίνα ήταν αμείωτο» - Ψευδείς μαρτυρίες καταγγέλλει επαγγελματίας υγείας

Πάτρα: «Το ενδιαφέρον της μητέρας για τη Τζωρτζίνα ήταν αμείωτο» – Ψευδείς μαρτυρίες καταγγέλλει επαγγελματίας υγείας

Ένας επαγγελματίας υγείας μίλησε στο «Χαμογέλα και Πάλι!» για την Τζωρτζίνα, με αφορμή τη φωτογραφία που έφερε στο φως αποκλειστικά η εκπομπή, και την 9χρονη να απεικονίζεται με μελανιές στα χέρια.

Ο επαγγελματίας υγείας δήλωσε χαρακτηριστικά στην Σίσσυ Χρηστίδου με μήνυμα στο κινητό, μετά το πέρας της εκπομπής την προηγούμενη Κυριακή:

«Θα ήθελα να σας ενημερώσω σχετικά με τα όσα άκουσα στην εκπομπή σας με τη δήλωση προσώπου – μάρτυρα στην υπόθεση των τριών παιδιών από την Πάτρα και την μητέρα τους Ρούλα Πισπιρίγκου. Υπάρχει μία διάθεση μεταφοράς πολλών ανυπόστατων και ψευδών δηλώσεων από τον συγκεκριμένο χώρο που θίγουν το πρόσωπο της μητέρας και δεν καταλαβαίνω τον λόγο. Καταρχάς ούδέποτε υπήρξε θεραπευτική προσέγγιση του παιδιού στον συγκεκριμένο χώρο, απλά γιατί δεν υπήρχαν υπηρεσίες από επιστήμονες υγείας. Μόνο μία νοσηλεύτρια»

Είμαι διατεθείμενος να καταθέσω επίσημα

«Όσον αφορά στο επίπεδο επικοινωνίας του παιδιού με το περιβάλλον ήταν σαφές ότι μπορούσε, λόγω των εγκεφαλικών βλαβών που προϋπήρχαν, να εκδηλώσει συγκεκριμένες συμπεριφορές που δεν μπορούν να αναλυθούν σε αυτό το μήνυμα. Το ενδιαφέρον της μητέρας για το παιδί ήταν αμείωτο και μαζί προσπαθούσαμε να βρίσκουμε τρόπους δημιουργικής απασχόλησης του παιδιού μέσα και έξω από το σπίτι», ανέφερε αρχικά και συμπλήρωσε:

«Είναι αστείο να ακούω περί αδιαφορίας της μητέρας για την εξέλιξη της Τζωρτζίνας και επίσης αστείο ότι ο συγκεκριμενος χώρος που αναφέρεται ο μάρτυρας εφάρμοζε θεραπείες με στόχο να σηκώσει το παιδί. Όλα αυτά είμαι διατεθειμένος να τα καταθέσω επίσημα», συμπλήρωσε ο επαγγελματίας υγείας.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024