Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινή γνώμη το βίαιο περιστατικό που σημειώθηκε την Παρασκευή στο Αιγάλεω, με τη γυναίκα που πέταξε τα μικρά ανίψια της από το μπαλκόνι και στη συνέχεια πήδηξε και αυτή στο κενό.
Η 37χρονη γυναίκα, αλβανικής καταγωγής, φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.
Όπως έγινε γνωστό, επισκέφτηκε στις 10 το πρωί της Παρασκευής το υπερυψωμένο ισόγειο διαμέρισμα της 42χρονης αδερφής της στην οδό Ναυπάκτου, όπου βρισκόταν η μητέρα με τα δύο ανήλικα παιδιά της, την ηλικίας 3 ετών κόρη της και τον 5χρονο γιο της.
Οι δύο αδερφές καυγάδισαν για άγνωστο λόγο και ξαφνικά, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, η 37χρονη έβγαλε τα δύο ανίψια της στο μπαλκόνι και τα πέταξε στο δρόμο, προτού η μητέρα τους προλάβει να αντιδράσει, ενώ αμέσως μετά έπεσε και η ίδια στο κενό.
Μάλιστα, όπως ανέφερε γειτόνισσα της οικογένειας, η θεία αφού πέταξε τα παιδιά, άρχισε να πετάει και γλάστρες από το μπαλκόνι, χωρίς ευτυχώς να πέσουν πάνω τους.
Στη γειτονιά προκλήθηκε μεγάλη αναστάτωση και περίοικοι κάλεσαν αμέσως την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ, ενώ γείτονες έσπευσαν να βοηθήσουν τα παιδάκια, τα οποία είχαν υποστεί σοκ.
Όταν έφθασε το ΕΚΑΒ στο σημείο, παρέλαβε τα παιδιά και τη θεία τους και τους μετέφερε στο νοσοκομείο.
Τα δύο ανήλικα παιδιά νοσηλεύονται στο Παίδων, αλλά πρόκειται να πάρουν εξιτήριο καθώς δεν έχουν τραυματιστεί σοβαρά, ενώ η θεία νοσηλεύεται στο Θριάσιο.
Τα τελευταία χρόνια, οι επιστήμονες μελετούν όλο και περισσότερο τον ρόλο που έχουν τα καλοκαιρινά χόρτα στην υγεία μας και την πρόληψη χρόνιων νοσημάτων
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων