Ελένη Φουρέιρα: Η ξέγνοιαστη εκδρομή στην εξοχή για την 25η Μαρτίου [Εικόνες]
Χωρίς μακιγιάζ και ντυμένη απλά...
Στην εξοχή βρέθηκε για την 25η Μαρτίου, η Ελένη Φουρέιρα και ανέβασε μία σειρά από φωτογραφίες στην προσωπική της σελίδα στο Instagram.
Εκδρομή στην εξοχή για την 25η Μαρτίου
Η γνωστή ερμηνεύτρια, όπως βλέπουμε και από τις παρακάτω φωτογραφίες, εκμεταλλεύτηκε τον καλό καιρό και φρόντισε να περάσει στιγμές χαλάρωσης στην εξοχή, ώστε να αποφορτιστεί από τη δύσκολη και απαιτητική καθημερινότητά της.
Χωρίς μακιγιάζ και ντυμένη απλά, η γνωστή τραγουδίστρια πόζαρε δίπλα στις κοτούλες και τάισε τα κατσικάκια, ανεβάζοντας τις σχετικές φωτογραφίες στο instagram.
Υπενθυμίζουμε πως η τραγουδίστρια εμφανίζεται κάθε βδομάδα σε νυχτερινό κέντρο δίπλα στον Κωνσταντίνο Αργυρό.
Δείτε τις φωτογραφίες:
- Ανανέωσε με Ζουπάνη ο Ολυμπιακός
- Θεσσαλονίκη: Φωτιά στη Νεοχωρούδα στο Ωραιόκαστρο – Μήνυμα από το 112
- Γιατί θα αργήσει να μειωθεί η τιμή στη βενζίνη
- Ο Σερκί στήριξε τον Ντινιέ – Η απάντηση του Γάλλου μεσοεπιθετικού σε ερώτηση για το πέναλτι στον Γιαμάλ
- Γνωρίστηκαν στο Αγγλία – Αργεντινή το 1986. Τέσσερις δεκαετίες μετά επέστρεψαν στον «τόπο του εγκλήματος»
- Τραγωδία στη Λέσβο: Νεκρές δύο γυναίκες σε τροχαίο – Στο ίδιο σημείο είχαν σκοτωθεί δύο νεαροί τον Μάιο



