Μεγάλος μάγκας ο Παπανικολάου – Τι απάντησε για το πιθανό αντάμωμα με την Εφές
Ο Κώστας Παπανικολάου έστειλε… μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση
Ο Ολυμπιακός έχει εξασφαλίσει το πλεονέκτημα έδρας στα play-offs και πλέον θα περιμένει να μάθει ποια ομάδα θα κληθεί να αντιμετωπίσει, στον δρόμο για την πρόκριση στο Final Four της Euroleague.
Ο Κώστας Παπανικολάου ήταν ξεκάθαρος στις δηλώσεις του, τονίζοντας ότι οι Ερυθρόλευκοι πήραν δύο προκρίσεις απέναντι στην Αναντολού Έφες (που αυτή την στιγμή είναι η πιο πιθανή αντίπαλος) τα προηγούμενα χρόνια.
Παράλληλα, ο Έλληνας φόργουορντ επισήμανε ότι αν οι Πειραιώτες είναι καλά και παίξουν το παιχνίδι τους, τότε οι άλλες ομάδες θα πρέπει να προσέξουν που κληρώθηκαν μαζί τους.
Οι δηλώσεις που έκανε ο Κώστας Παπανικολάου:
«Πρώτα από όλα οι δύο από τις προκρίσεις μας σε Final Four ήταν με αντίπαλο την ‘Εφες αν θυμάμαι καλά (σ.σ 2013-2017). Το θέμα όμως δεν είναι ο αντίπαλος.
Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα. Δεν ασχολείται και δεν μπαίνει σε αυτές τις συζητήσεις. Αν είμαστε καλά, αν δουλέψουμε σωστά, τότε με κάθε σεβασμό θα πρέπει ο αντίπαλος να σκέφτεται πως κληρώθηκε με εμάς»
- Επικός Μέσι: «Το… τερμάτισα από το προηγούμενο Μουντιάλ» (vid)
- Ρόκα: «Μεγάλος σύλλογος ο Ολυμπιακός με ξεκάθαρους στόχους» (vid)
- Χαμός με «Νοικιάστηκε» από τον Φουρνιέ στην Πάρο (vid)
- Ο Τραμπ εκθείασε τη FIFA για το σκάνδαλο Μπαλογκάν: «Ο Τζιάνι πήρε τη σωστή απόφαση»
- Παίκτης του Ολυμπιακού ο Ζοέλ Ρόκα! (vid, pic)
- Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Άγιαξ στο πιο δυνατό έως τώρα φιλικό του
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (18/7): «Δράση» με Άγιαξ – Ολυμπιακός και Γαλλία – Αγγλία
- Νέα εξαιρετική εμφάνιση έκανε ο Πουλακίδας (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 18.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ian-nicole-reambonanza-CICFJEHWiFY-unsplash-315x220.jpg)































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442