Ο αντ’ αυτού ή αλλιώς εθνικός κοριός Λαλάει και το παίζει αδικημένος και στοχοποιημένος. Ο χαχανούλης δεν θα τον ρωτήσει αλλά το in, όσες Slapp αγωγές και αν του ρίξει, το Κράτος Δικαίου θα στηρίξει
Η Ελλάδα θα πρέπει να κλείσει τα λιμάνια της στα ρωσικά πλοία και να σταματήσει να συνεργάζεται με ρωσικές εταιρείες, δήλωσε σε δημοσιογράφους ο oυκρανός πρέσβης στην Αθήνα, Sergii Shutenko.
Ο Shutenko πρόσθεσε ότι έχει θέσει το ζήτημα στην ελληνική κυβέρνηση.
Η Ουκρανία έχει, επίσης, ζητήσει να χρησιμοποιηθούν ελληνικά λιμάνια για την ανθρωπιστική βοήθεια, καθώς ο φθηνότερος τρόπος μεταφοράς βοήθειας είναι μέσω θαλάσσης. Η ελληνική κυβέρνηση συμφώνησε, αλλά «τώρα πρέπει να βρούμε την πρακτική λύση» πρόσθεσε.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!