Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βαρβιτσιώτης σε ΣΥΡΙΖΑ: «Ασφαλώς οι κυρώσεις δεν έχουν στόχο την καθεστωτική αλλαγή στη Ρωσία»

Βαρβιτσιώτης σε ΣΥΡΙΖΑ: «Ασφαλώς οι κυρώσεις δεν έχουν στόχο την καθεστωτική αλλαγή στη Ρωσία»

Ο Μιλιτιάδης Βαρβιτσιώτης με δήλωσή του απαντά στις καταγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ ότι τα όσα είπε σε συνέντευξή του σε αμερικανικό δίκτυο για τον στόχο των κυρώσεων στη Ρωσία, θέτουν την Ελλάδα σε κίνδυνο

«Οι κυρώσεις που έχουν επιβληθεί από την Ε.Ε. και τη διεθνή κοινότητα στοχεύουν και προσωπικά τον κ. Πούτιν και την οικογένειά του, τους στενούς του επιτελείς και τον οικονομικό του περίγυρο» επισημαίνει σε δήλωσή του ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης με αφορμή ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Παράλληλα, τονίζει ο Μ. Βαρβιτσιώτης, η πίεση που ασκείται μέσω των κυρώσεων στη ρωσική οικονομία έχει ως στόχο να ανεβάσει το πολιτικό και οικονομικό κόστος συνέχισης αυτού του πολέμου. «Ασφαλώς, οι κυρώσεις δεν έχουν στόχο καθεστωτική αλλαγή. Για το μέλλον της Ρωσίας θα αποφασίσει κυρίαρχα ο ρωσικός λαός που επίσης υποφέρει και πληρώνει κι αυτός βαριές συνέπειες λόγω της εισβολής στην Ουκρανία» σημειώνει ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών και καταλήγει:

«Μας εντυπωσιάζει το γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ακόμα δεν έχει αντιληφθεί ότι ο πόλεμος αυτός αποτελεί προσωπική επιλογή του κ. Πούτιν κι ότι ο αυταρχισμός είναι ο αντίπαλος της ελευθερίας και της δημοκρατίας».

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024