Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πάτρα: «Το Ανθρωποκτονιών έχει τον τρόπο να αποδείξει ότι το άτομο που εξετάζεται έχει κάνει μία παράνομη πράξη»

Πάτρα: «Το Ανθρωποκτονιών έχει τον τρόπο να αποδείξει ότι το άτομο που εξετάζεται έχει κάνει μία παράνομη πράξη»

«Σιδηροδέσμιος στην Ελληνική Δικαιοσύνη...» αν αποδειχθεί ότι κάποιος έχει αφαιρέσει την ζωή των παιδιών, είπε ο Γενικός Γραμματέας Ειδικών φρουρών

«Δεν υπάρχει το τέλειο έγκλημα», είπε ο Γενικός Γραμματέας Ειδικών φρουρών, κ. Μαυροειδάκος, σχετικά με την υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα.

«Μετά την εισαγγελική εντολή που υπάρχει για την προκαταρκτική εξέταση, ανέλαβε η ασφάλεια της Πάτρας και κατ’ επέκταση, συγκεκριμένη ομάδα του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής», ανέφερε αρχικά, μιλώντας στο MEGA και στην εκπομπή «Πάμε Δανάη»..

«Σε ό,τι αφορά στη συγκεκριμένη περίπτωση, πρέπει να γίνει παράλληλα και μια ιατροδικαστική έρευνα. Υπάρχει μια άτυπη ομάδα με επικεφαλής άξιους ιατροδικαστές που θα παραδώσουν τα πορίσματά τους στο άμεσο χρονικό διάστημα. Θα είναι τα αποτελέσματα των τοξικολογικών και των ιστολογικών εξετάσεων του τελευταίου παιδιού, αλλά και όλα τα πορίσματα από τους αιφνίδιους θανάτους των δυο άλλων παιδιών» , πρόσθεσε ο κ. Μαυροειδάκος.

«Το Ανθρωποκτονιών έχει τον τρόπο να αποδείξει…»

«Όταν αναλαμβάνει το τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής άμεσα θα διαλευκάνει την υπόθεση. Οι έμπειροι αξιωματικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών έχουν τον τρόπο και τη μεθοδολογία να καταλάβουν, αλλά και να αποδείξουν ότι το άτομο που εξετάζεται έχει κάνει μια παράνομη πράξη. Μπορεί και να σκιαγραφήσουν ακόμη χαρακτήρες, το προφίλ του κάθε υπόπτου», δήλωσε.

«Στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν έχει κληθεί κάποιος ύποπτος να καταθέσει. Οι γονείς έχουν ήδη καταθέσει παλιότερα, τυπικά για τους αιφνίδιους θανάτους των παιδιών τους. Στα πλαίσιο της έρευνας που έχει διατάξει η Εισαγγελία της Πάτρας στο εάν υπάρχει εγκληματική ενέργεια, κάποια στιγμή θα κληθούν και οι γονείς να καταθέσουν», υπογράμμισε.

Ο κ. Μαυροειδάκος, έπειτα από τις παραπάνω δηλώσεις του, πρόσθεσε ότι «σε περίπτωση που κάποιο ανθρώπινο χέρι έχει αφαιρέσει τη ζωή των τριών παιδιών, θα οδηγηθεί σιδηροδέσμιος στην Ελληνική Δικαιοσύνη».

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024