Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νέα Φιλαδέλφεια: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον εφιάλτη της 18χρονης - Έγκυος η αρραβωνιαστικιά του δράστη

Νέα Φιλαδέλφεια: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον εφιάλτη της 18χρονης – Έγκυος η αρραβωνιαστικιά του δράστη

Όλα ξεκίνησαν από μια αγγελία εργασίας που είχε βάλει στο Facebook ο 31χρονος, με την οποία ανέφερε ότι ενδιαφερόταν να προσλάβει μπέιμπυ σίτερ.

«Άμα ουρλιάξεις, θα σε σφάξω» είπε ο 31χρονος και έβαλε το μαχαίρι στο λαιμό της 18χρονης κοπέλας, που πήγε στο διαμέρισμα όπου της είχε κλείσει ραντεβού για να την προσλάβει ως μπέιμπυ σίτερ, στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Λίγη ώρα μετά την προφυλάκιση του ανθρώπου, που έστησε την παγίδα στη νεαρή κοπέλα και προχώρησε στο βιασμό της, σοκαριστικές λεπτομέρειες που ανατριχιάζουν έρχονται στο φως για ένα περιστατικό που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Πώς την παγίδευσε

Όλα ξεκίνησαν από μια αγγελία εργασίας που είχε βάλει στο Facebook ο 31χρονος, με την οποία ανέφερε ότι ενδιαφερόταν να προσλάβει μπέιμπυ σίτερ. Η 18χρονη ανταποκρίθηκε στην εργασία που της προσέφερε ο μετέπειτα βιαστής της, καθώς αυθημερόν έκλεισαν ραντεβού, προκειμένου να φυλάξει από εκείνη την ημέρα το υποτιθέμενο παιδί.

Όπως αναφέρει το Newsit.gr, η κοπέλα, σύμφωνα με όσα κατέθεσε στις αστυνομικές αρχές και εκμυστηρεύτηκε στο οικογενειακό της περιβάλλον, έφτασε στο σπίτι του δράστη στις 6.05 το απόγευμα της Κυριακής. Αρχικά, είδε στο μπαλκόνι παιδικά, αλλά και γυναικεία ρούχα, γεγονός που έδειχνε ότι στο συγκεκριμένο διαμέρισμα ζούσε οικογένεια.

Ο εφιάλτης

Τότε, ο δράστης και το θύμα κάθισαν στον καναπέ για να συζητήσουν τις λεπτομέρειες της συνεργασίας τους, όπως το ωράριο και τα χρήματα που θα λάμβανε η κοπέλα.

Έπειτα, ο 31χρονος περιφερόταν μέσα στο σπίτι και μιλούσε για πολλή ώρα στο κινητό, με αποτέλεσμα η 18χρονη να περιμένει στον καναπέ «σερφάροντας» στο διαδίκτυο με το κινητό της.

Κάποια στιγμή, ο άντρας πήγε πίσω από την ανυποψίαστη κοπέλα και της επιτέθηκε με ένα μαχαίρι.

Τότε η 18χρονη, σε κατάσταση σοκ, με το μαχαίρι στον λαιμό τηςμ παρακάλεσε για τη ζωή της τον 31χρονο δράστη, ψελλίζοντας μόνο τρεις λέξεις: «Μην με σκοτώσεις».

Ο άνδρας, την οδήγησε στο μέσα δωμάτιο και την ανάγκασε να βγάλει τα ρούχα της. Στη συνέχεια, την βίασε, χωρίς το κορίτσι να μπορέσει να του αντισταθεί. Ο δράστης έφυγε από το σπίτι, όταν τελείωσε την φριχτή πράξη του, αφού είχε πει στη 18χρονη να αποχωρήσει μετά από αυτόν.

Ωστόσο, η κοπέλα υποψιάστηκε ότι θα την κλείδωνε μέσα στο διαμέρισμα και έτρεξε από πίσω του. Τον παρακάλεσε να μην την κλείσει στο χώρο, ο οποίος πριν λίγη ώρα είχε μετατραπεί σε κολαστήριο για εκείνη.

Όταν ο δράστης δεν την κλείδωσε, η κοπέλα αποπειράθηκε να τον ακολουθήσει. Ωστόσο, ο 31χρονος γύρισε προς το μέρος της, πάλι επιδεικνύοντας το μαχαίρι και της είπε: «Αν ουρλιάξεις, θα σε σφάξω».

Ο δράστης έφυγε και η κοπέλα περίμενε και ενημέρωσε με μήνυμα τους δικούς της ανθρώπους για το αποτρόπαιο συμβάν.

Αμέσως μετά, κατευθύνθηκε προς το αστυνομικό τμήμα. Εκεί βρέθηκαν στο πλάι της η μητέρα της, ο αδερφός της και ο φίλος της, αφού τους είχε ειδοποιήσει για την εφιαλτική περιπέτεια που έζησε πριν λίγα λεπτά με τον άγνωστο άντρα στο διαμέρισμα.

Οι άνδρες της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας της Βορειανατολικής Αττικής δεν πίστευαν στα αυτιά τους, όταν άκουγαν τη νεαρή κοπέλα να τους διηγείται τον εφιάλτη που βίωσε.

Στο συγκεκριμένο σπίτι, στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας, ζούσε ο 31 ετών δράστης, μαζί με την αρραβωνιαστικιά του, η οποία διανύει τις τελευταίες ημέρες της εγκυμοσύνης, καθώς βρίσκεται στην 38η εβδομάδα κύησης. Είχαν μετακομίσει εκεί τον τελευταίο ενάμιση μήνα. Τους το είχε παραχωρήσει ο πατέρας της κοπέλας και κανείς δεν μπορεί να πιστέψει τα όσα έγιναν.

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024