Ο Δήμος Χαλανδρίου σε συνεργασία με τη Φιλοζωική Χαλανδρίου (Σύλλογος Εθελοντών Φίλων των Ζώων Χαλανδρίου), με αφορμή την «Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων Συντροφιάς», και έχοντας ως στόχο την προώθηση του αθλητικού πνεύματος, και  συνεκτιμώντας την ανάγκη του σύγχρονου ανθρώπου να έρθει πιο κοντά στη φύση, διοργανώνει την πρώτη εκδήλωση δυναμικού βαδίσματος με ζώα συντροφιάς,  με τίτλο «Κυνηγώντας την ουρά μας», τη Δευτέρα 4 Απριλίου, στη Ρεματιά Χαλανδρίου.

Η εκδήλωση, που διοργανώνεται για πρώτη φορά από δήμο στη χώρα μας, περιλαμβάνει διαδρομή συνολικής απόστασης δύο (2) χιλιομέτρων μεικτής διαδρομής δημόσιας οδού και τμημάτων της παραρεμάτιας ζώνης, με χωμάτινα μονοπάτια.

Αιτήσεις συμμετοχής

Οι αιτήσεις συμμετοχής γίνονται ηλεκτρονικά, από την Παρασκευή 25 Μαρτίου 2022 έως και την Πέμπτη 31 Μαρτίου 2022, και ώρα 16:00, στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://evest.gr/entries/index.php/chalandri-registration1

Όχι, λοιπόν, «Εγώ το λέω στον σκύλο μου κι ο σκύλος στην ουρά του», αλλά χαρούμενες ουρίτσες να ανεμίζουν και η ευγενής άμιλλα να φτάνει στα ύψη!

Όροι διεξαγωγής της εκδήλωσης
Η ημερομηνία διεξαγωγής της εκδήλωσης είναι η Δευτέρα, 4 Απριλίου 2022, με ώρα  εκκίνησης 18:00 και ώρα τερματισμού 19:00. Το χρονικό όριο τερματισμού της διαδρομής των 2.000μ, είναι τα εξήντα λεπτά (60’) λεπτά. Πέραν αυτού του ορίου, οι συμμετέχοντες βαδίζουν χωρίς την υποστήριξη της διοργάνωσης.

Η εκκίνηση και ο τερματισμός θα είναι η είσοδος του  «Ευριπίδειου» Θεάτρου Ρεματιάς. Την ημέρα της εκδήλωσης θα υπάρχει υγειονομική κάλυψη στον χώρο της εκκίνησης- τερματισμού και στο χώρο ανάπαυσης των ζώων (εντός της Ρεματιάς).

Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν και μπορούν να λάβουν μέρος, άτομα άνω των δεκαοχτώ (18) ετών. Όλοι/ες οι συμμετέχοντες/χουσες-συνοδοί των ζώων, ανεξαρτήτως ηλικίας, θα πρέπει να έχουν εξεταστεί πρόσφατα από γιατρό, καθώς θα  συμμετάσχουν με δική τους αποκλειστικά ευθύνη.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr