Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κυνηγάνε την ουρά τους στο Χαλάνδρι

Κυνηγάνε την ουρά τους στο Χαλάνδρι

Με αφορμή την «Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων Συντροφιάς», και έχοντας ως στόχο την προώθηση του αθλητικού πνεύματος, και  συνεκτιμώντας την ανάγκη του σύγχρονου ανθρώπου να έρθει πιο κοντά στη φύση, ο Δήμος Χαλανδρίου διοργανώνει την πρώτη εκδήλωση δυναμικού βαδίσματος με ζώα συντροφιάς,  με τίτλο «Κυνηγώντας την ουρά μας».

Ο Δήμος Χαλανδρίου σε συνεργασία με τη Φιλοζωική Χαλανδρίου (Σύλλογος Εθελοντών Φίλων των Ζώων Χαλανδρίου), με αφορμή την «Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων Συντροφιάς», και έχοντας ως στόχο την προώθηση του αθλητικού πνεύματος, και  συνεκτιμώντας την ανάγκη του σύγχρονου ανθρώπου να έρθει πιο κοντά στη φύση, διοργανώνει την πρώτη εκδήλωση δυναμικού βαδίσματος με ζώα συντροφιάς,  με τίτλο «Κυνηγώντας την ουρά μας», τη Δευτέρα 4 Απριλίου, στη Ρεματιά Χαλανδρίου.

Η εκδήλωση, που διοργανώνεται για πρώτη φορά από δήμο στη χώρα μας, περιλαμβάνει διαδρομή συνολικής απόστασης δύο (2) χιλιομέτρων μεικτής διαδρομής δημόσιας οδού και τμημάτων της παραρεμάτιας ζώνης, με χωμάτινα μονοπάτια.

Αιτήσεις συμμετοχής

Οι αιτήσεις συμμετοχής γίνονται ηλεκτρονικά, από την Παρασκευή 25 Μαρτίου 2022 έως και την Πέμπτη 31 Μαρτίου 2022, και ώρα 16:00, στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://evest.gr/entries/index.php/chalandri-registration1

Όχι, λοιπόν, «Εγώ το λέω στον σκύλο μου κι ο σκύλος στην ουρά του», αλλά χαρούμενες ουρίτσες να ανεμίζουν και η ευγενής άμιλλα να φτάνει στα ύψη!

Όροι διεξαγωγής της εκδήλωσης
Η ημερομηνία διεξαγωγής της εκδήλωσης είναι η Δευτέρα, 4 Απριλίου 2022, με ώρα  εκκίνησης 18:00 και ώρα τερματισμού 19:00. Το χρονικό όριο τερματισμού της διαδρομής των 2.000μ, είναι τα εξήντα λεπτά (60’) λεπτά. Πέραν αυτού του ορίου, οι συμμετέχοντες βαδίζουν χωρίς την υποστήριξη της διοργάνωσης.

Η εκκίνηση και ο τερματισμός θα είναι η είσοδος του  «Ευριπίδειου» Θεάτρου Ρεματιάς. Την ημέρα της εκδήλωσης θα υπάρχει υγειονομική κάλυψη στον χώρο της εκκίνησης- τερματισμού και στο χώρο ανάπαυσης των ζώων (εντός της Ρεματιάς).

Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν και μπορούν να λάβουν μέρος, άτομα άνω των δεκαοχτώ (18) ετών. Όλοι/ες οι συμμετέχοντες/χουσες-συνοδοί των ζώων, ανεξαρτήτως ηλικίας, θα πρέπει να έχουν εξεταστεί πρόσφατα από γιατρό, καθώς θα  συμμετάσχουν με δική τους αποκλειστικά ευθύνη.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024